دسر و شیرینی

کالباس خونگی

  • بازدید: 37
  • زمان: 1396/11/23
کالباس خونگی

کالباس خونگی

کالباس خونگی

  1. طرز تهیه:

    یک عدد سینه مرغ را از استخوانش جدا کنید وبا 3 حبه سیر دو بار چرخ کنید



    2 قاشق آرد ذرت را الک کنید بهمراه 1 ق چ فلفل سیاه، یک چهارم ق م زنجبیل، 1 ق م نمک،نصف ق م پودر هل روی مرغ چرخ شده بریزین و کمی ورز بدین
    یک عدد زرده تخم مرغ و 1 ق غ روغن مایع را اضافه کنید کامل ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آید. دو عدد هویج متوسط را آبپزکنید وبا چهار عدد قارچ متوسط ریز نگینی خرد کنیدو به مواد اضافه کنید


    مواد را خوب مخلوط کنید مایه آماده شده را داخل یک سلفون ریخته به شکل شکلات بپیچید داخل یک کیسه فریزر قرار بدین و درشو ببندید (حتما مایه داخل سلفون را خوب فشرده کنید) تا موقع پخت وا نره


    نایلون حاوی مایه را داخل یک قابلمه که پر از آب است قرار بدید و 80 دقیقه بجوشه تا مغز آن پخته شود وقتی پخت از قابلمه در بیارید تا کامل خنک بشه داخل یخچال بزارید
    بعد از یک ساعت برش بدین
    ( وقتی مواد مرغ را داخل سلفون ریختید به شکل شکلات و دوطرف آون محکم بسته بشه)