آشپزی

غذای ترکیه ای

  • بازدید: 10
  • زمان: 1396/11/23
غذای ترکیه ای

غذای ترکیه ای

غذای ترکیه ای

  1. مواد لازم:


    بادمجان ٢عدد
    گوشت چرخ کرده ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم
    پیاز ۱ عدد بزرگ
    سیر ۲ حبه
    فلفل دلمه نصف يك عدد
    گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
    ماست (خیلی شیرین نباشه) ۲ الی ۴ قاشق سوپخوری
    سیر ۲ حبه (اضافه)
    روغن مقداری
    خمير يوفكا مثلثي يك بسته
    فلفل قرمز ۱ ق چ
    نمک و فلفل سیاه
     


    طرز تهیه:

     اول خمير هاي يوفكا را به صورت مثلث هاي باريك برش مي دهيم و از قسمت قاعده ي مثلث دور يك ني به سمت راس مثلث رول مي كنيم.


    در روغن داغ سرخ مي كنيم 


    بادمجانها روی آتش کباب میکنیم ، برای کثیف نشدنه اجاق گاز میتونین از شعله پخش کن استفاده کنین* پوست بادمجانها را جدا می کنیم و ساطوری کرده ، کنار میذاریم.* سپس پیاز و سیر و فلفل را ریز خرد میکنیم و در تابه حاوی روغن میریزیم و ۳ الی ۴ دقیقه تفت میدهیم .* بعد گوشت را اضافه میکنیم و تا زمانیکه رنگه گوشت عوض شود تفت میدهیم.* بعد گوجه و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم .* صبر میکنیم تا گوجه ها نرم شود بعد از روی حرارت بر میداریم.* فلفل قرمز را در روغن داغ میریزیم  و سریع  از روی حرارت برمیداریم چون اگر روی شعله بماند سریع میسوزد و تلخ و بد مزه میشود .* بادمجانهای ساطوری را در ظرفی میریزیم و به ظرف ماست و سیر رنده شده و نمک را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .* در ظرف سرو اول مخلوط بادمجان و ماست را میریزیم بعد وسطش مخلوط گوشتی را قرار میدهیم و در اخر رویش را فلفل داغ میریزیم .* و در آخر يوفكا هاي سرخ شده را از كنار داخل مواد مي ذاریم