آشپزی

توپک سیب زمینی پنیری

  • بازدید: 36
  • زمان: 1396/11/24
توپک سیب زمینی پنیری

توپک سیب زمینی پنیری

توپک سیب زمینی پنیری

  1. طرز تهیه:


    سه عدد سیب زمینی متوسط رو آب پز  و رنده میکنیم یک لیوان کالباس خشک مخصوص ریز خورد شده ( یا هر نوع ژامبون باکیفیت که دوست داشتید)و یک لیوان پیازچه ریز خورد شده و یک لیوان سر خالی پنیر پیتزا و چدار رنده شده(ترکیب هر دو نوع پنیر و یا هر یک به تنهایی) و مقدار کمی نمک و فلفل اضافه و مخلوط میکنیم از مواد به اندازه کمی بزرگتر از یک گردو برداشته و توی دست بهش فرم میدیم و توی تخم مرغ میندازیم و بعد توی آرد سوخاری یا پودر پانکو می غلطونیم و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم 
    ✔️به جای کالباس میتونید از مرغ پخته شده استفاده کنید ولی عطر و طعم کالباس بهتره .
    ✔️برای سرخ کردن از یک ظرف کوچیک و گود مثل شیر جوش استفاده کنید و در حین سرخ شدن مدام ظرف رو بچرخونید تا همه جای توپک ها یکنواخت سرخ بشه و سرعت عمل داشته باشید تا پنیرها بیرون نریزه
    ✔️در مصرف مقدار نمک احتیاط کنید چون کالباس و پنیر هر دو نمک دارند و ممکنه اصلا لازم نباشه نمک استفاده کنید.
    ✔️مواد رو به هر شکلی که دوست داشتید فرم بدید حتما لازم نیست بصورت توپک باشه