آشپزی

بورک اسفناج

  • بازدید: 177
  • زمان: 1396/11/28
بورک اسفناج

بورک اسفناج

بورک اسفناج

  1. طرز تهیه:

    براي بورك اسفناج ، نيم كيلو اسفناج رو خورد كردم تو قابلمه گذاشتم ابش كه رفت روغن ريختم با دوتا قاشق پياز داغ 
    ٥تاحبه سير رنده كردم توش. نمك و فلفل زدم و خاموش كردم


    يه كم از گرما كه افتاد يك بسته پنير خامه اي دويست كرمي رو ريختم توش و  هم زدم. يه كمي هم گردو
    يك بسته خمير يوفكا بگيرين من هميشه مارك ٩٥٩٥ ميگيرم عاليه. دو قاشق ماست و صد گرم كره رو قاطي كردم 
    با برس روي خمير زدم و يه قاشق از اسفناج ريختم ر رول كردم و بقچه كردم
    زرده و زعفرون رو قاطي كردم و با برس زدم روي بورك ها و كنجد سياه ريختم
    توي سيني فرچيدم و تو دماي ١٨٠درجه تا وقتي كه طلايي شه