سفره آرایی

حبابهای خوراکی

  • بازدید: 1014
  • زمان: 1395/10/22
حبابهای خوراکی

حبابهای خوراکی

حبابهای خوراکی

  1. مواد لازم:

    پودر ژلاتین ۱ ق س

    آب سرد ۲ ق س

    رنگ خوراکی در صورت تمایل


    طرز تهیه:

    * بادکنک ها رو در اندازه های مختلف باد کرده و با نخ ببندید .
    * نکته : سعی کنید ابعادشون متفاوت باشه تا قشنگ تر دیده بشن .
    * برای اینکه کارتون راحت تر باشه از سیخ چوبی استفاده کرده و سر بادکنک ها رو با چسب نواری روی سیخ ها چسبونده و محکم کنید .
    بذارید واضح تر توضیح بدم :
    سیخ چوبی رو به انتهای بادکنک تکیه داده و با نوار چسب بهم وصل کنید .
    * حالا پودر ژلاتین رو روی سطح آب بپاشید و اجازه بدین اسفنجی بشه .

    * بعد بن ماری کنید . فرقی نمی کنه یا از مکروفر استفاده کنید و یا بخار کتری
    * برای شکیل تر شدن بادکنک ها می تونید از اکلیل های ریز خوراکی هم استفاده کنید .
    * یا حتی می تونید کمی رنگ بهش اضافه کرده و هم بزنید .
    * بعد بادکنک رو به ژلاتین آغشته کنید .
    * نکته : دمای ژلاتین خیلی مهمه : اگه سرد باشه سریع می بنده و نمی تونید باهاش کار کنید و اگه داغ باشه بادکنک می ترکه پس یه حد وسطی انتخاب کنید .
    * نکته : اگه جدار ژلاتین کم بود می تونید دوبار اینکار انجام بدین تا ضخامت بادکن های ژله ای تون بیشتر بشه.
    نکته : برای اینکه سطح کارتون تمیز باشه تا جاییکه امکان داره حبابهای روی بادكنك را از بين ببريد ؛
    بعد یه بشقاب رو چرب کرده و بادکنک ها رو روی اون بچینید .
    * بادکنک ها رو ۲۴ ساعت به حال خودش رها کنید تا کاملا خشک بشن

    نکته : قسمتی که با روغن در تماس هست ممکنه خشک نشه بخاطر همین بعد از چند ساعت بادکنک رو برگردونید تا اون قسمت هم خشک بشه .
    * بعد با یه چاقوی تیز بادکنک رو بترکونید .

    نکته : برای اینکه کارتون تمیزتر باشه اول با نوک انگشت بادکنک رو کمی از ژلاتین آزاد کنید بعد بترکونید