بستن

Sorry! We're currently performing maintenance on the site. Certain actions are not working at this time. Check back later.
آشپزی

پنینی چیکن آلفردو

  • بازدید: 31
  • زمان: 1401/12/10
پنینی چیکن آلفردو

پنینی چیکن آلفردو

پنینی چیکن آلفردو

  1. مواد لازم:

    ۲۰۰ گرم مرغ پخته و ریش ریش شده

    ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا

    ۴ ق غ خامه

    ۵۰ گرم کره

    ۱ ق غ جعفری خورد شده

    ۲ حبه سیر له شده

    ۱ پیمانه قارچ خورد شده

    نمک و فلفل مقداری


    طرز تهیه:

    مرغ (فیله یا سینه مرغ) را با پیاز زردچوبه و پودر سیر بپزید بعد از خنک شدن ریش ریش کنید. می توانید از ابتدا مرغ را به تکه های ریز تبدیل کرده و در کمی روغن سرخ کنید تا بپزد.
    قارچ را با کمی روغن تفت داده تا آبش کشیده بشه. کره را ذوب کرده خامه و سیر له شده و پنیر پیتزا را اضافه کرده و هم میزنیم پنیر که نرم شد از روی حرارت بر میداریم بعد مرغ قارچ جعفری و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم، در این مرحله می توانید مقداری ذرت کنسروی نیز اضافه کنید. داخل نان از این مواد میریزیم و داخل دستگاه اسنک و یا ساندویچ میکر روی صفحه گریل 1 دقیقه گریل کرده و نوش جان کنید. (اگر دستگاه گریل نداشتید بصورت ساده لای نان ساندویچی گذاشته و سرو کنید)

    نوش جان