آشپزی

اکلر قالبی با سالاد مرغ

  • بازدید: 50
  • زمان: 1396/11/23
اکلر قالبی با سالاد مرغ

اکلر قالبی با سالاد مرغ

اکلر قالبی با سالاد مرغ

  1. مواد لازم:


    آب    ۲۵۰ میلی لیتر
    کره    ۷۵ گ
    آرد   ۱۷۰ گ
    تخم مرغ  متوسط ۵ عدد
    بکینگ پودر   ۱/۴  ق چ
    پودرسبزیجات خشک معطر ۱ ق.س
    مواد لازم سالاد:
    سینه مرغ پخته    ۳۰۰ گ
    مغز کاهو    ۱/۲پ
    پیازچه   ۱/۲  پ
    تخم مرغ رنده شده  ۲ عدد
    فلفل دلمه ای   ۱ عدد
    کرفس   ۱/۲ پ
    فیله ی گوجه فرنگی   ۱/۲ پ
    خیار شور  ۱ پ
    سس مایونز   ۱/۵ پ
    ابلیمو    ۱/۳ پ
    نمک و فلفل   به میزان لازم


    طرز تهیه:


    اب را داخل قابلمه  جوش می اوریم و کره را اضافه می کنیم . وقتی کره اب شد آ رد را یکجا اضافه می کنیم. با قاشق هم می زنیم. تا خمیر جمع شود. ۴ دقیقه مرتب هم می زنیم ،با پشت قاشق مواد را پهن کرده و جمع می کنیم (به این عمل داغ زدن می گوییم)
    زمانی که کف ظرف یک لایه از مواد بسته شد اماده است. 
    بعد برداشته می گذاریم تا خنک شود . سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده با همزن می زنیم تا بخورد خمیر برود بعد تخم مرغ بعدی را اضافه می کنیم . 
    در اواسط اضافه کردن تخم مرغ ها بکینگ پودر و سبزیجات معطر را هم اضافه می کنیم.
    در نهایت خمیر چسبناک و کش داری به دست می اید .
    خمیر را درون قیف با ماسوره ی شکوفه می ریزیم .
    داخل یک  قالب میان تهی را چرب می کنیم و کنار هم کنار هم شکوفه می زنیم.   
    در فر  ۲۰۰ درجه ی گرم شده مدت ۲۰ دقیقه طبقه ی وسط گذاشته بعد دما را روی ۱۶۰ درجه گذاشته و ۲۰ دقیقه هم با این دما می پزیم .
    بعد از پخت و سرد شدن از وسط افقی برش داده و از مواد میانی داخل انها قرار می دهیم. 

    طرز تهیه ی سالاد:

    سس مایونز +نمک , فلفل + ابلیمو را مخلوط کرده 
    سپس پیازچه + مغز کاهو + تخم مرغ+ فلفل دلمه ای + خیارشور + کرفس +سینه ی مرغ پخته + فیله ی گوجه را مخلوط می کنیم.
    و داخل نان ها قرار می دهیم.

    این غذا یک شورینی است که بسیار شیک بوده و مناسب مهمانیها  می باشد. 
    به جای سس مایونز از ماست چکیده + دو قاشق سس مایونز می توان استفاده کرد.
    داخل نانها میتوان سالاد الویه و هر سالاد دلخواه دیگری قرار داد.
    داخل نانها میتوان مواد گوشتی و پنیر پیتزا ریخت و چند دقیقه داخل فر گذاشت تا پنیر آب شود.