مواد لازم:
مرغ: به تعداد نفرات
بامیه: 400 گرم
سرکه سیب: یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد
سیر: دو حبه
آبغوره یا آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط (در صورت دلخواه): یک عدد
گوجه گیلاسی: 5 تا 6 عدد
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
زنجبیل، زعفرون، نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ را توی قابلمه بگذارید و روی آن را آب بریزید. اجازه بدهید هفت دقیقه بجوشه. کف روی مرغ را خارج کنید. مرغ را آب کش کنید و بشورید؛ مرغ را توی ماهیتابه بگذارید و اجازه بدهید همراه با زردچوبه و فلفل سرخ شود؛ دم بامیه را بگیرید و آن را توی ماهیتابه با کمی روغن تفت بدهید؛ زمانی که بامیه تغییر رنگ داد به آن سرکه سیب را اضافه کنید و تفت بدهید؛ حالا نوبت رب گوجه فرنگی است. رب را به بامیهها اضافه کنید؛ زمانی که یک طرف مرغ سرخ شد آن را برگردانید؛ پیاز را خلالی خرد کنید و همراه با دو حبه سیر به مرغ اضافه کنید؛ زعفرون را به مرغ اضافه کنید؛ بعد از اینکه مرغ و پیاز سرخ شد آبغوره یا آبلیمو را اضافه کنید؛ بامیه را به مرغ اضافه کنید؛ سیب زمینی را نگینی کنید و توی خوراک بریزید؛ نمک را اضافه کنید؛ به مواد دو لیوان آب اضافه کرده و اجازه بدید باهم دیگه بپزن؛ ده دقیقه آخرگوجه گیلاسی ها را اضافه کنید و بذارید تا کامل بپزد؛ خوراک بامیه و مرغ شما آمادهست.
نکته: این مقدار مواد برای ۵ نفر کافی می باشد.
نوش جان