مواد لازم:
پوره موز: 1 پیمانه یا 2 عدد متوسط
تخم مرغ یک عدد
ارد جو دو سر ٢/٣ پیمانه
پودر کاکایٔو ١/٤ پیمانه
کره بادوم زمینی ١/٢ پیمانه
بکینگ پودر ١/٢ ق چ
وانیل ١/٢ ق چ
شکلات خرد شده: 1/3 پیمانه
طرز تهیه:
پوره موز، تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی یا برقی یک دقیقه با دور متوسط بزنید.
کره ی بادام زمینی را اضافه کرده و دوباره با همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد جو دوسر و پودر کاکایو و بکینگ پودر را الک کرده و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید، در آخر شکلات چیپسی یا خرد شده را اضافه کنید.
خمیر کوکی را بذارید تو ظرف دربسته توی فریزر بمدت حداقل چهار ساعت.
فر را روی درجه 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.
گوله های ٥٠ گرمی درست کنید و با فاصله تو سینی فر بچینید.
داخل فر قرار بدید بمدت ١٣ الی ١٥ دقیقه با توجه به دمای فرتون ممکن است متفاوت باشد.
نکته: استراحت خمیر داخل فریزر بینهایت مهمه که کامل انجام شود. چون بافت خمیر خیلی نرمه و اگر استراحت خمیر کامل نباشد موقع چونه گیری خمیر به دردسر میفتید.
نکته: اگر تو رژیمتون تخم مرغ نمیتونید استفاده کنید، میشه حدفش کرد فقط اون موقع مقدار موز رو از دو عدد به سه عدد تغییر دهید.
نکته: برای درست کردن آرد جو دو سر؛ جو دو سر رو بریزید تو غذاساز چند پالس بزنید تا بافت آردی شکل بهمون بده.
همه ی این جزیٔیات باعث میشه در نهایت کوکی شما یه کوکی نرم و خوشمزه شود.
نکته: هم آرد و هم پودر کاکایٔو را حتماً الک کنید.
اگر با کره بادام زمینی و مغزیجات مشکل دارید و دنبال جایگزین هستید میتواتید بجاش از ماست ایسلندی استفاده کنید.
مثلاً هر مقداری کره بادام زمینی تو دستوره ٧٥٪ اون مقدار را ماست بزنن و ٢٥٪ را روغن نارگیل یا روغن زیتون.
ولی حواستون باشه وقتی از ماست استفاده می کنید رطوبت کوکی خیلی زیاد میشه، در نتیجه مدت زمان پختتون کمی بیشتر میشود.
نکته: کره ی بادوم زمینی یا بادام درختی فرقی نداره. شرکتی یا بازاریشم فرقی ندارد. از همه نوعش میتوانید استفاده کنید.
نوش جان.