بستن

آشپزی رژیمی

طرز تهیه کوکی موزی رژیمی

  • بازدید: 25
کوکی موزی رژیمی

کوکی موزی رژیمی

کوکی موزی رژیمی

  1. مواد لازم:

    پوره موز: 1 پیمانه یا 2 عدد متوسط
    ‎تخم مرغ یک عدد
    ‎ارد جو دو سر ٢/٣ پیمانه
    ‎پودر کاکایٔو ١/٤ پیمانه
    ‎کره بادوم زمینی ١/٢ پیمانه
    ‎بکینگ پودر ١/٢ ق چ
    ‎وانیل ١/٢ ق چ
    ‎شکلات خرد شده: 1/3 پیمانه


    طرز تهیه:

    پوره موز، تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی یا برقی یک دقیقه با دور متوسط بزنید.
    ‎کره ی بادام زمینی را اضافه کرده و دوباره با همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد جو دوسر و پودر کاکایو و بکینگ پودر را الک کرده و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید، در آخر شکلات چیپسی یا خرد شده را اضافه کنید.
    ‎خمیر کوکی را بذارید تو ظرف دربسته توی فریزر بمدت حداقل چهار ساعت.
    ‎فر را روی درجه 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.

    ‎گوله های ٥٠ گرمی درست کنید و با فاصله تو سینی فر بچینید.
    ‎داخل فر قرار بدید بمدت ١٣ الی ١٥ دقیقه با توجه به دمای فرتون ممکن است متفاوت باشد.

    نکته: استراحت خمیر داخل فریزر بینهایت مهمه که کامل انجام شود. چون بافت خمیر خیلی نرمه و اگر استراحت خمیر کامل نباشد موقع چونه گیری خمیر به دردسر میفتید. ‎

    نکته: اگر تو رژیمتون تخم مرغ نمیتونید استفاده کنید، میشه حدفش کرد فقط اون موقع مقدار موز رو از دو عدد به سه عدد تغییر دهید.
    نکته: برای درست کردن آرد جو دو سر؛ جو دو سر رو بریزید تو غذاساز چند پالس بزنید تا بافت آردی شکل بهمون بده.

    ‎همه ی این جزیٔیات باعث میشه در نهایت کوکی شما یه کوکی نرم و خوشمزه شود.

    نکته: هم آرد و هم پودر کاکایٔو را حتماً الک کنید.
    ‎اگر با کره بادام زمینی و مغزیجات مشکل دارید و دنبال جایگزین هستید میتواتید بجاش از ماست ایسلندی استفاده کنید.

    مثلاً هر مقداری کره بادام زمینی تو دستوره ٧٥٪؜ اون مقدار را ماست بزنن و ٢٥٪؜ را روغن نارگیل یا روغن زیتون.

    ‎ولی حواستون باشه وقتی از ماست استفاده می کنید رطوبت کوکی خیلی زیاد میشه، در نتیجه مدت زمان پختتون کمی بیشتر می‌شود.

    ‎نکته: کره ی بادوم زمینی یا بادام درختی فرقی نداره. شرکتی یا بازاریشم فرقی ندارد. از همه نوعش میتوانید استفاده کنید.

    نوش جان.