بستن

آشپزی رژیمی

طرز تهیه ساندویچ فشرده با بادمجان کبابی

  • بازدید: 564
ساندویچ فشرده با بادمجان کبابی

ساندویچ فشرده با بادمجان کبابی

ساندویچ فشرده با بادمجان کبابی

  1. مواد لازم:

    2 عدد بادمجان متوسط
    4 قاشق غذا خوری روغن زیتون
    یک چهارم قاشق چای خوری نمک
    یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
    3 قاشق غذا خوری سرکه
    بالزامیک یک عدد
    نان فانتزی یک عدد
    بعلاوه یک قاشق چای خوری روغن زیتون
    115 گرم موزارلا
    2 فنجان برگ ریحان تازه


    روش پخت:

    گریل را با حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، بادمجان ها را با ضخامت 1.5 سانت برش بدهید، و با 4 قاشق روغن زیتون چربشان کنید و روی آنها نمک و فلفل بریزید. بادمجان ها را 2 تا 3 دقیقه کباب کنید سپس برشان گردانید و 3 تا 4 دقیقه دیگر کباب کنید تا نازک شوند. از گریل برشان دارید و رویشان سرکه بالزامیک بریزید. نان فانتزی ( نان فانتزی نه خیلی کوچک باشد نه خیلی بزرگ ) را به چهار قسمت تقسیم کنید، و هرکدام را به دو نیم تقسیم کنید.
    پایین نان های فانتزی را به صورت مساوی به کمک یک قلمو که به یک قاشق و یک قاشق چای خوری روغن زیتون آغشته است چرب کنید. موزارلا را به هشت ورق تقسیم کنید، هر لایه را روی یک طرف ساندویچ قرار دهید. در ساندویچ ها به مقدار مساوی برگ تازه ریحان و بادمجان کبابی قرار دهید.
    ساندویچ خود را در ساندویچ ساز یا در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط پرس کنید، هر طرف را به مدت 3 دقیقه حرارت دهید.


    اطلاعات تغذیه ای:

    موادی که در این دستور پخت آمده است برای 4 وعده در نظر گرفته شده. هر وعده شامل یک ساندویچ می شود. اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.
    کالری: 481
    چربی در هر وعده: 23 گرم
    چربی اشباع در هر وعده: 5 گرم
    چربی اشباع نشده در هر وعده: 14 گرم
    چربی دارای حلقه های غیر اشباع در هر وعده: 2 گرم
    پروتئین در هر وعده: 15 گرم
    کربوهیدرات در هر وعده: 55 گرم
    فیبر در هر وعده: 7 گرم کلسترول در هر وعده: 18 میلی گرم
    آهن در هر وعده: 3 میلی گرم
    سدیم در هر وعده:801 میلی گرم
    کلسیم در هر وعده: 251 میلی گرم


    منبع: kermany.com