بستن

آشپزی رژیمی

طرز تهیه پیتزا رژیمی

  • بازدید: 367
پیتزا رژیمی

پیتزا رژیمی

پیتزا رژیمی

  1. مواد لازم:

    روغن زیتون.......................... 4 قاشق غذاخوری
    پیاز قرمز..............................500 گرم
    سیر.................................... 2 حبه
    سبزیجات معطر....................... 2 قاشق غذاخوری
    خمیر هزارلا...........................200 گرم
    سس گوجه فرنگی................... 1 قاشق غذاخوری
    جعفری.................................. به میزان لازم


    طرز تهیه:

    مرحله 1
    در یک ماهیتابه 2 قاشق از روغن را ریخته، پیازها و سیر را افزوده و برای 15 تا 20 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا پیازها نرم شده ولی قهوه ای نشوند، سپس سبزیجات مخلوط خرد شده را اضافه کنید.
    مرحله 2
    فر را روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر پیتزا را به 4 قسمت مساوی تقسیم و به دایره های 15 سانتیمتری برش بزنید، لبه های خمیر پیتزا را با چنگال یا دست حالت دهید و روی کاغذ پوستی گذاشته، برای 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شوند.
    مرحله 3
    یک قاشق روغن را با سس گوجه مخلوط کرده و روی خمیر پیتزا بمالید، سپس مخلوط پیاز را روی آنها ریخته، کمی فلفل و روغن بپاشید و برای 15 دقیقه در فر گذاشته تا خمیر پیتزا پخته و قهوه ای شود. روی آنرا با جعفری تزئین و داغ سرو کنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه