بستن

آشپزی رژیمی

طرز تهیه حلیم رژیمی ویژه صبحانه و ماه رمضان

  • بازدید: 277
حلیم رژیمی ویژه صبحانه و ماه رمضان

حلیم رژیمی ویژه صبحانه و ماه رمضان

حلیم رژیمی ویژه صبحانه و ماه رمضان

  1. مواد لازم:

    گندم پوست کنده: 500 گرم

    گوشت بدون چربی (یا گوشت بوقلمون): 300 گرم

    نمک: به میزان لازم

    دارچین (در صورت دلخواه): به میزان لازم برای تزئین
     


    طرز تهیه:

    گندم را از قبل خیس کنید (اگر از بلغور گندم استفاده می‌کنید نیاز به خیس کردن آن نیست) گندم و گوشت را بگذارید مدت 4 تا 5 ساعت باهم بپزن. (اگر از بلغور گندم استفاده می‌کنید، گوشت رو جدا بپزید و بعد بلغور گندم را به آن اضافه کنید. یک ساعت زمان بدید تا بلغور گندم هم بپزه) به هیچ عنوان در حین پخت، حلیم رو به هم نزنید. اگر حلیم را هم بزنید ته می‌گیره. می تواتد داخل زودپز برقی هم بپزید که کامل پخته و له شود.

    وقتی حلیم پخت آن را با گوشت‌کوب برقی یا معمولی بکوبید. می‌توانید گوشت را جدا ریش ریش کنید و در آخر به حلیم کوبیده شده اضافه کنید. اگه دوست دارید می‌تونید از آرام‌پز استفاده کنید و بذارید حلیم شب تا صبح کاملا بپزه. برای تزئین حلیم از دارچین و کنجد استفاده کنید. بر حسب سلیقه‌تون می‌تونید حلیم را همراه با شکم یا نمک میل کنید.

    نکته: صبحانه مهم‌ترین وعده است. اگر صبحانه پر و پیمانی میل کنید، کمتر گرسنه می‌شوید و سراغ پرخوری و ریزه خواری می‌روید. کالری یک وعده از این صبحانه سیرکننده 200 کالری است. اگر صبحانه حلیم بخورید، در طول روز کمتر دنبال ریزه‌خواری خواهید رفت.

    نکته: مواد ذکر شده برای ۴ نفر است، بنابراین هر فرد یک چهارم این میزان کالری را دریافت می‌کند.
    نوش جان