بستن

آشپزی رژیمی

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ رژیمی

  • بازدید: 394
سوپ شیر و قارچ رژیمی

سوپ شیر و قارچ رژیمی

سوپ شیر و قارچ رژیمی

  1. مواد لازم:

    جو پرک: ۱ لیوان بزرگ

    سینه‌ی مرغ: ۱۵۰ گرم

    قارچ خرد شده: ۱ لیوان

    هویج رنده شده: ۱ لیوان

    پیاز: یک عدد کوچک

    شیر کم‌چرب: ۴ لیوان

    جعفری خرد شده: نصف لیوان

    نمک: به مقدار لازم

    پودر آویشن: به مقدار لازم

    فلفل: به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    جو پرک را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خیس و بعد آبکشی کنید. قابلمه‌ی نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و جو  پرک را در آن بریزید. قارچ‌ها را بدون روغن و فقط در حدی که کمی آبشون گرفته بشه در ظرف دیگه‌ای تفت بدهید. هویج و پیاز را رنده کنید و در قابلمه سوپ در حال جوش بریزید. مرغ را در ظرف دیگه‌ای بپزید و بعد از پخته شدن ریش ریش کنید. همه‌ی مواد را داخل قابلمه سوپ بریزید. ۴ لیوان آب و ۴ لیوان شیر به این مواد اضافه کنید. ادویه‌ها رو در مرحله‌ی پایانی اضافه کنید. وقتی محتوای سوپ به جوش آمد، هر ۱۰ دقیقه یکبار سوپ رو هم بزنید تا جو ته قابلمه جمع نشود. حرارت را کم کنید و ۳۰ دقیقه مانده به برداشتن سوپ از روی اجاق، جعفری رو اضافه کنید.

    نکته: این مقدار مواد برای ۴ نفر مناسب می باشد.

    نوش جان