مواد لازم:
بادمجان: یک کیلو
گوجه: یک کیلو (نصف مکعبی، نصف رنده شده و پوره)
سیر: ۷ تا ۸ حبه
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: سه عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
بادمجانها را توی فر بذارید تا کبابی بشن. سیر را خرد کرده و تفت بدهید. رب گوجه و ادویه را به آن اضافه کنید. گوجههای مکعبی و رنده شده را توی مواد سس بریزید. بعد از اینکه آبش کشیده شد سس را توی یک ظرف بریزید و کنار بذارید. بادمجانها را بعد از کبابی شدن پوست بگیرید و توی ماهیتابه بریزید. بعد آنها را تفت بدهید و با سس گوجه و سیر مخلوط کنید. بعد از گذشت حدود ۱۵ دقیقه تخم مرغها را اضافه کنید و تا هر مرحلهای که دوست دارید آنها را بپزید. میرزا قاسمی شما آمادهس.
نکته: این مقدار مواد برای ۵ نفر کافی می باشد.
نوش جان