مواد لازم:
ارد سفید:260 گرم
بکینگ پودر:1/5 قاشق چایخوری
جوش شیرین:1/5 قاشق چایخوری
شکر سفید:200 گرم
شکر قهوه ای:135 گرم
نمک:1 قاشق چایخوری
تخم مرغ هم دمای محیط:3 عدد
روغن مایع:133 گرم
باترمیلک: 80 گرم(ترکیب شیر و یه قاشق چایخوری سرکه سفید)
خامه ترش یا ماست یونانی:240 گرم
پودر کاکائو:75 گرم
قهوه فوری یا نسکافه گلد:2 قاشق چایخوری
ابجوش:180گرم
برای فراست شکلاتی:
شکلات تلخ سکه ای یا تخته ای:300 گرم
شیره ذرت یا خرما یا انگوریا عسل: 3 قاشق غذاخورز
پنیرخامه ای:226 گرم
پودرکاکائو:33 گرم
پودر قند:100 گرم
نمک:1/4قاشق چایخوری
خامه صبحانه:200 گرم
طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین.و کف 3 تا قالب دایره قطر 20 یا 18 سانت رو کاغذ روغنی بندازین.
اگر 3 تا قالب یکسان ندارین،میتونین از قالب بزرگتر23 سانت استفاده کنین یا طی سه مرحله مواد رو داخل قالب بریزین و داخل فر بزارین تا بپزد.
داخل یه کاسه،تخم مرغ و خامه ترش یا ماست یونانی و باترمیلک و روغن مایع رو با همزن دستی یا برقی هم بزنین تا کاملا مخلوط بشن. فقط حواستون باشه اگر با همزن برقی کار میکنین با دور متوسط بزنین تا مواد به بیرون نپاشه.
داخل کاسه جدا مواد خشک شامل ارد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و شکرقهوه ای و سفید رو باهم مخلوط کنین و طی سه مرحله به مواد تر اضافه کنین و هم بزنین تا هیچ اردی به صورت حل نشده باقی نمونه.
داخل کاسه جدا پودر کاکائو و قهوه فوری رو با ابجوش ترکیب کنین و هم بزنین تا به یه مایع شاینی و براق برسین. در نهایت به مخلوط کیک اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه.
مواد کیک رو بین سه تا قالب به صورت مساوی تقسیم کنین و هر قالب رو به مدت 22 تا 24 دقیقه بزارین بپزه.
یا تا زمانی که وقتی خلال دندون رو وارد کیک میکنین، خورده کیک بهش چسبیده باشه نه مایع کیک.
بعد از پخت 20 دقیقه اجازه بدین داخل قالب خنکبشه بعد از قالب دربیارین و روی توری بزارین تا کاملا خنک بشه.اگر کیک ها رو یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین نتیجه بهتری میگیرید.
برای فراست شکلاتی ابتدا شکلات تخته ای یا سکه ای را به همراه شیره ذرت داخل قابلمه روی حرارت خیلی خیلی ملایم قرار بدین و دائم هم بزنین تا شکلات اب بشه. بعد از روی حرارت بردارین و بزارین کنار تا خنک بشه.
داخل کاسه جدا پنیر خامه ای هم دمای محیط رو به همراه پودر قند و نمک با همزن دستی یا برقی با سری پدل هم بزنین تا یکسدت بشه.(حدودا 1الی2دقیقه)
ظرف رو دورگیری کنین.بهش خامه صبحانه رو اضافه کنین و دوباره با سرعت کند هم بزنین.
تو این مرحله شکلاتی که قبلا اب کردین و گرم و روان هست ولی خیلی داغ نیست رو به آرومی به مخلوط اضافه کنین و هم بزنین. وقتی کامل مخلوط شد ممکنه فراست شکلاتی به خاطر گرم بودن شکلات یکمی حالت روان داشته باشه.ولی ایرادی نداره اجازه بدین به مدت نیم ساعت کامل داخل دمای محیط خنک بشه تا فراست شکلاتی کاملا سفت و کرمی بشه.حتی میتونین داخل یخچال هم بزارین ولی اگر دیدین توی بعد از دراوردن از داخل یخچال فراستتون خیلی سفت شد یک پیمانه ازش بردارین چند ثانیه داخل مایکروفر بزارین و به مخلوط اضافه کنین و هم بزنین تا به غلظت دلخواه برسه.
برای سرهم کردن کیک،ابتدا با یا چاقوی تیز قله روی کیک ها رو بردارین. از فراست شکلاتی با دست و دلبازی رویلایه های کیک بریزین و با پالت صاف کنین و دور کیک رو یه لایه نازک فراست شکلاتی بمالین و بزارین داخل یخچال به مدت 20 دقیقه. بعد از یخچال دربیارین و کامل دور کیک ر با فراست کاور کنین و با پالت یا قاشق روش طرح بندازین.
نوش جان.