بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک کوکی براونی

  • بازدید: 24
کیک کوکی براونی

کیک کوکی براونی

کیک کوکی براونی

  1. مواد لازم:

    برای لایه شکلاتی (کیک براونی):

    شکلات تلخ (55 تا 70٪): 200 گرم
    کره: 160 گرم
    شکر سفید: 70 گرم
    تخم‌ مرغ درشت: 3 عدد
    آرد همه‌منظوره: 60 گرم


    برای لایه کوکی:
    کره نرم: 120 گرم
    شکر قهوه‌ای: 110 گرم
    تخم‌مرغ: 1 عدد
    آرد همه‌ منظوره: 150 گرم
    بیکینگ پودر: نصف ق چ
    نمک: نصف ق چ
    چیپس شکلات: 100 گرم
    وانیل: 1 ق چ


    طرز تهیه:

    برای لایه کیک شکلاتی:
    ابتدا فر را روی 170 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
    قالب 20 سانتی‌متری را کاغذ روغنی بیندازید یا چرب و آردپاشی کنید.

    شکلات و کره را با حرارت ملایم (بن‌ماری یا مایکروویو) ذوب کرده و اجازه دهید کمی خنک شود.

    سپس در یک کاسه، تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن دستی یا برقی حدود 2 دقیقه بزنید تا مخلوط سبک و کمی حجیم شود.

    کره و شکلات ذوب‌شده را به ُظرف اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود.

    در این مرحله آرد را الک کرده و در دو مرحله به مواد اضافه کنید. خیلی زیاد هم نزنید تا بافت لطیف بماند.

    مایه را در قالب بریزید و برای 10 دقیقه در فر قرار دهید تا نیم‌پز شود.

    برای لایه کوکی:
    در این مرحله کره نرم و شکر قهوه‌ای (و وانیل در صورت تمایل) را با همزن بزنید تا کاملاً کرمی و سبک شود.

    تخم‌مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکی شوند. آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید.

    در نهایت، چیپس شکلات را با لیسک به آرامی داخل خمیر کوکی مخلوط کنید.

    بعد از اینکه لایه کیک از فر بیرون آمد (نیم‌پز و هنوز نرم است)، با قاشق، گلوله‌های درشت از خمیر کوکی را روی سطح کیک پخش کنید.

    دوباره قالب را در فر قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر در دمای 170 درجه بپزید تا سطح کوکی طلایی شود.

    نکته: اگر می‌خواهید وسط کیک حالت فاج و مرطوب بماند، زمان پخت نهایی را کمتر (10 دقیقه) در نظر بگیرید.

    نکته: برای اینکه ظاهری زیباتر داشته باشد می‌توانید چند تکه شکلات خردشده را قبل از پخت روی کوکی‌ها قرار دهید.

    نکته: بعد از پخت، بگذارید کیک کاملا خنک شود تا برش‌های تمیز و بدون خرد شدنی داشته باشید.

    نوش جان.