بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک هویج و گردو کافه ای

  • بازدید: 40
کیک هویج و گردو کافه ای

کیک هویج و گردو کافه ای

کیک هویج و گردو کافه ای

  1. مواد لازم:

    آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه معادل با ۲۵۰ گرم
    شکر ۱ پیمانه معادل با ۲۳۰ گرم
    تخم مرغ ۴ عدد
    هویج با رنده ریز ۲ پیمانه معادل با ۲۵۰ گرم
    روغن مایع ۳/۴ پیمانه معادل با ۱۶۵ گرم
    وانیل ۱/۸ قاشق چ
    نمک ۱/۸ ق چ
    بیکینگ پودر نصف ق چ
    مغز گردو یک تا نصف پیمانه گردو


    طرز تهیه:

    تخم مرغ و شکر و وانیل را ۵ دقیقه هم میزنیم، روغن را اضافه کرده و مجدد ۳۰ ثانیه هم میزنیم.

    ارد و بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و باهم ترکیب میکنیم و به مایه تخم مرغی اضافه میکنیم.

    بیست ثانیه با دور کند همزن هم میزنیم تا ارد ترکیب شود.

    مغز گردو و هویج را اضافه کرده و با لیسک ترکیب میکنیم.

    نکته مهم:  اصلا مواد اولیه را کم و زیاد نکنید، مخصوصا میزان هویج.

    وقتی مواد کاملا ترکیب شد در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه، حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت گذاشته تا بپزد.

    در صورت دلخواه می توانید کرم پنیری درست کرده و بعنوان کرمفیل و تزیین روی آن بمالید.

    اگه فقط میخواهید سطح کیک تزیین شود ترکیب ۱۰۰ گرم خامه فرم گرفته و ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپنه یا پنیر لبنه انا کافیه.

    اگر میخواهید لایه های کیک هم کرمفیل داشته باشد مواد کرمفیل را دو برابر کرده و لایه کیک را با کمی شیر و فرچه تر کرده و بعد کرمفیل را بریزید.

    نوش جان.