بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک حلوایی

  • بازدید: 25
کیک حلوایی

کیک حلوایی

کیک حلوایی

  1. مواد لازم:

    برای کیک:
    تخم مرغ 4 عدد
    شکر یک لیوان
    روغن یک لیوان
    شیر یک لیوان
    آرد 2 لیوان
    پودر هل نصف ق چ

    برای شربت کیک:
    شکر یک لیوان
    آب یک لیوان
    پودر یا عرق هل مقداری
    زعفران دم کرده و گلاب مقداری

    حلوای دلخواه به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    ابتدا تخم مرغ ها را با همزن خوب بزنید. سپس شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا کرمی شود.
    پودر هل را اضافه کرده و مجددا خوب هم بزنید.
    در این مرحله روغن و بعد شیر و ارد و بکینگ پودر را اضافه کرده و مجددا هم بزنید.
    در قالب 25 در 35 که ته آن زرا چرب کرده اید بریزد و در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه بگذارید تا بپزد.
    بعد از اینه کیک پخت و روی آن هم طلایی شد آن را از فر در آورده و شربت کیک را درست میکنید.
    آب و شکر را روی شعله گاز گذاشته وقتی جوش اومد زعفران و هل و گلاب را اضافه کرده و اجازه می‌دهید تا حدود 10 دقیقه بجوشد.
    در این بین با سیخ چوبی روی کیک را سوراخ سوراخ کنید که شربت کاملا به خورد کیک برود.
    بعد از ده دقیقه قُل خوردن شربت شعله زیر آن را خاموش کرده و شربت را روی کیک بریزید و بگذارید داخل یخچال تا خنک شود.
    در این بین حلوای دلخواه را درست کرده و بعد از اینکه می از دما افتاد یک لایه روی کیک شربتی کشیده و محددا بگذارید داخل یخچال تا خنک شود.

    بعد از دو سه ساعت ظرف را از یخچال در آورده و به قطعات دلخواه برش بزنید و در دیس مورد نظر گذاشته و تزیین کنید.

    نکته:چون حلوا رطوبت کیک را می‌کشد بهتر است برای پایه کیک حلوایی، از کیک شربتی استفاده کنید.

    دستور حلوای پیشنهادی من را میتوانید از لینک زیر دریافت کنید.

    نوش جان.