🔸ابتدا کره و شکررو 7 تا 8 دقیقه با همزن بزنید تا ذرات شکر آب بشه. ورنگش روشن بشه تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه وهر تخم مرغ رو دو دقیقه بزنید درحین زدن وانیل رو بریزید.بعد از زدن آخرین تخم مرغ ماست رو اضافه کنید و دو دقیقه دیگه با ماست هم بخوره.
🔸ارد و کاکائو و بکینگ پودر رو از قبل الک کنید.دراین مرحله این مخلوط الک شده رو به مایه تخم مرغی اضافه و با دور کند فقط درحد مخلوط شدن هم بزنید.توی قالب کاپ کیک کاغذ کپسول بزارید ومایه رو به اندازه نصف کاغذ بریزید اگه زیاد مایه داخل کاغذ بریزید سرازیر میشه.
🔸مواظب باشید بیش از حد داخل کاغذ مایه ریخته نشه.فر از یک ربع جلوتر گرم شود روی 170 درجه.داخل فر به مدت سی دقیقه (باز بستگی به قدرت فر تون داره زمان دست خودتون) .با یک سیخ چوبی تست کنید اگه به سیخ نچسبید کیک تون اماده هست.از فر بیرون بیارید وبعد خنک شدن تزئین کنید.
🔴اولین نکته.خمیر این کاپ کیک بسیار لطیف وخوش قلقه.نیاز نیست بعد از ریختن داخل کپسول، سطحش رو صاف کنید داخل فر خودش درست میشه.
🔴دومین نکته .هر تخم مرغی اضافه میکنید دو دقیقه هم بزنید بعد تخم مرغ بعدی روبریزید. .
🔴سومین نکته . با لیسک زمانیکه همزن کار میکنه موادی که به دیواره ظرف هم زن میچسبه بسمت پره ها هدایت کنید تا موادی که به کناره های ظرف میچسبه کاملا هم بخوره.مخصوصا موقع اضافه کردن تخم مرغ چون روی دیواره باقی میمونه وخوب هم نمیخوره و این یکی از دلایلیه که کیک پس از پخت بوی تخم مرغ میده .
🔴همزدن تخم مرغ بسیارمهمه.هرچه بیشتر هم بخوره اصلا بویی احساس نمیشه.موفق باشید.