بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک توت فرنگی

  • بازدید: 249
کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی

  1. مواد لازم:

    ▪️1و نیم پیمانه آرد سفید 
    ▪️بکینگ پودر 1و نیم قاشق چای خوری 
    ▪️نمک نصف قاشق چای خوری 
    ▪️کره 6قاشق سوپ خوری 
    ▪️شکر 1پیمانه 
    ▪️1عدد تخم مرغ درشت 
    ▪️وانیل 1قاشق چای خوری
    ▪️شیر نصف پیمانه 
    ▪️توت فرنگی 350 گرم 
     


    طرز تهیه:

    🔸اول از همه مواد خشک رو با هم مخلوط کرده .آرد،بکینگ پودر،نمک مخلوط کنید و بعد,الک کنید.

    🔸در کاسته ای جداگانه شکر و کره رو با همزن برقی انقد بزنید که یکدست و کرمی رنگ شود.
    سپس تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنیدو مجددا هم بزنید.

    🔸و بعد مواد خشک که قبلا الک کرده بودیم به همراه شیر اضافه می کنیم و با دور کند همزن می زنیم تا مایه کیک غلیظ و سنگین شود.
    و بعد مایه کیک رو به داخل قالب منتقل کنید .قالب رو هم از قبل چرب و آرد پاشی کنید . مایه کیک رو که داخل قالب ریختید روش رو حتما صاف کنید تا ظاهر خوبی داشته باشه بعد پخت.

    🔸و در آخر تمام توت فرنگی ها رو فرو کنید  تو مایه کیک  و دو قاشق شکر روی آنها بریزید.
    و بعد  در فر از قبل گرم شده در دمای 175 به مدت 60 دقیقه قرار بدید.