🔸اول از همه مواد خشک رو با هم مخلوط کرده .آرد،بکینگ پودر،نمک مخلوط کنید و بعد,الک کنید.
🔸در کاسته ای جداگانه شکر و کره رو با همزن برقی انقد بزنید که یکدست و کرمی رنگ شود.
سپس تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنیدو مجددا هم بزنید.
🔸و بعد مواد خشک که قبلا الک کرده بودیم به همراه شیر اضافه می کنیم و با دور کند همزن می زنیم تا مایه کیک غلیظ و سنگین شود.
و بعد مایه کیک رو به داخل قالب منتقل کنید .قالب رو هم از قبل چرب و آرد پاشی کنید . مایه کیک رو که داخل قالب ریختید روش رو حتما صاف کنید تا ظاهر خوبی داشته باشه بعد پخت.
🔸و در آخر تمام توت فرنگی ها رو فرو کنید تو مایه کیک و دو قاشق شکر روی آنها بریزید.
و بعد در فر از قبل گرم شده در دمای 175 به مدت 60 دقیقه قرار بدید.