بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه ترافل خرما

  • بازدید: 152
ترافل خرما

ترافل خرما

ترافل خرما

  1. مواد لازم : برای 9 نفر

    *خمیر خرما 3/4 پیمانه
    گردوی خرد شده نصف پیمانه
    پودر درشت نارگیل 1/4 پیمانه
    پودر دارچین نصف پیمانه
    پودر کاکائو یا شکلات آب شده


    طرز تهیه:

    تمام مواد را به جز مواد لازم برای غلتاندن، با هم مخلوط کرده و آن‌ها را به شکل یک توپ کوچک به اندازه یک گردو درآورید.


    برای غلتاندن و آغشته کردن ترافل‌ها:

    روش اول:
    درون ظرف کم عمقی پودر کاکائو را ریخته و ترافل‌ها را درون آن بغلتانید تا کاملا به پودر آغشته شوند.
    روش دوم:
    ترافل‌ها را درون شکلات ذوب شده فرو برده، بیرون آورید و پس از نیم ساعت که شکلات‌ها کاملا سفت شدند آن‌ها را میل کنید.


    *طرز تهیه خمیر خرما

    یک پیمانه خرما هسته گرفته را درون کاسه‌ای بریزید.دو سوم آب به خرماها اضافه کرده و به مدت 2/5 دقیقه آن را درون مایکروفر با درجه 100 درصد، حرارت دهید.ظرف را با دقت از مایکروفر بیرون آورده و با کمک یک چنگال با کمی فشار آب اضافی آن را خارج کرده و آن را به شکل خمیر درآورید.


    منبع: hamshahrionline