بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه آشنایی با روش تهیه نان تست با گردو و توت فرنگی

  • بازدید: 177
آشنایی با روش تهیه نان تست با گردو و توت فرنگی

آشنایی با روش تهیه نان تست با گردو و توت فرنگی

آشنایی با روش تهیه نان تست با گردو و توت فرنگی

  1. مواد لازم:

    توت فرنگی: ‌450 گرم، ورقه ورقه شود.
    شکر: نصف پیمانه به علاوه یک قاشق غذاخوری شکر
    خامه: سه چهارم پیمانه
    پنیر خامه‌ای: 250 گرم
    شیر: یک چهارم پیمانه
    تخم‌مرغ: 4 عدد شیر: یک چهارم پیمانه
    پودر دارچین:‌2 قاشق چای‌خوری
    نان تست : 4 عدد
    کره: سه قاشق غذاخوری
    گردو درشت خرد شده: یک چهارم پیمانه
    شکر قهوه‌ای: ‌یک چهارم پیمانه وسیله مورد نیاز: یک دستگاه غذاساز
    توت فرنگی: ‌450 گرم، ورقه ورقه شود.
    شکر: نصف پیمانه به علاوه یک قاشق غذاخوری شکر
    خامه: سه چهارم پیمانه
    پنیر خامه‌ای: 250 گرم
    شیر: یک چهارم پیمانه
    تخم‌مرغ: 4 عدد شیر: یک چهارم پیمانه
    پودر دارچین:‌2 قاشق چای‌خوری
    نان تست : 4 عدد
    کره: سه قاشق غذاخوری
    گردو درشت خرد شده: یک چهارم پیمانه
    شکر قهوه‌ای: ‌یک چهارم پیمانه وسیله مورد نیاز: یک دستگاه غذاساز


    طرز تهیه:

    • درون کاسه‌ای متوسط، نصف پیمانه شکر را با توت‌فرنگی‌ها مخلوط کرده و کنار بگذارید.
    • درون دستگاه غذاساز، خامه، پنیر خامه‌ای و یک قاشق غذاخوری شکر را با هم خوب مخلوط کنید تا نرم و غلیظ شوند.
    • درون ظرف مخصوص پخت، شیر، تخم‌مرغ‌ها، دارچین و دو قاشق غذاخوری شکر باقی‌مانده را با هم ترکیب کنید.
    • هر دو طرف برش‌های نان را درون مخلوط شیر فرو کرده تا کاملا به آن آغشته شوند.
    • درون تابه بزرگی روی حرارت متوسط، یک قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید.
    • نان‌ها را از درون مخلوط بیرون آورده و بگذارید آب اضافی آن‌ها خوب خارج شود.
    • هر دو طرف نان‌های تست را درون کره ذوب شده به مدت 7- 5 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند.
    • درون تابه،‌ گردوها را با مخلوط شکر و کره تا حدی تفت داده که کاراملی و چسبناک شوند.
    • خامه،‌ گردوهای چسبناک و توت‌فرنگی‌ها را روی نان‌های تست فرانسوی قرار داده و میل کنید.
    • درون کاسه‌ای متوسط، نصف پیمانه شکر را با توت‌فرنگی‌ها مخلوط کرده و کنار بگذارید.
    • درون دستگاه غذاساز، خامه، پنیر خامه‌ای و یک قاشق غذاخوری شکر را با هم خوب مخلوط کنید تا نرم و غلیظ شوند.
    • درون ظرف مخصوص پخت، شیر، تخم‌مرغ‌ها، دارچین و دو قاشق غذاخوری شکر باقی‌مانده را با هم ترکیب کنید.
    • هر دو طرف برش‌های نان را درون مخلوط شیر فرو کرده تا کاملا به آن آغشته شوند.
    • درون تابه بزرگی روی حرارت متوسط، یک قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید.
    • نان‌ها را از درون مخلوط بیرون آورده و بگذارید آب اضافی آن‌ها خوب خارج شود.
    • هر دو طرف نان‌های تست را درون کره ذوب شده به مدت 7- 5 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند.
    • درون تابه،‌ گردوها را با مخلوط شکر و کره تا حدی تفت داده که کاراملی و چسبناک شوند.
    • خامه،‌ گردوهای چسبناک و توت‌فرنگی‌ها را روی نان‌های تست فرانسوی قرار داده و میل کنید.


    منبع: hamshahrionline