بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه حلوای آلبالو

  • بازدید: 674
حلوای آلبالو

حلوای آلبالو

حلوای آلبالو

  1. مواد لازم:

    ▪️آرد سفید شیرینی‌پزی 200 گرم
      ▪️آرد سنگك 40 گرم
      ▪️آب 350 میلی‌لیتر
      ▪️شكر 300 گرم
      ▪️مارگارین 225 گرم
      ▪️روغن مایع 80 میلی‌لیتر
      ▪️آلبالو بدون هسته 300 گرم
      ▪️جوهرلیمو 1 قاشق چای خوری
      ▪️رنگ آلبالویی چند قطره
      ▪️شربت آلبالو 200 میلی لیتر
     


    طرز تهیه:

    🔸1. ابتدا آرد سنگك را آنقدر تفت می‌دهیم تا كاملا برشته شود. سپس آن را الك كرده، كنار می‌گذاریم. 

    🔸2. آرد سفید شیرینی‌پزی را تا حدی تفت می‌دهیم كه بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نكند. در قابلمه‌ای گود آب، شربت،  شكر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط كرده، روی حرارت می‌گذاریم تا جوش آید. 

    🔸3. داخل تابه‌ای كه می‌خواهیم حلوا را تهیه كنیم كره را ذوب كرده، آردها را داخل آن الك می‌كنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه می‌كنیم و یك دقیقه تفت می‌دهیم. 

    🔸4. حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و كره اضافه كرده، هم می‌زنیم تا جایی كه حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر می‌داریم و آن را با آلبالو و ترافل‌های شكلاتی و ورق طلای خوراكی تزیین می‌کنیم