بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه خرمای مغزدار شکلاتی

  • بازدید: 781
خرمای مغزدار شکلاتی

خرمای مغزدار شکلاتی

خرمای مغزدار شکلاتی

  1. مواد لازم:

    ▪️خرما 24 عدد
    ▪️بادام درختی (بدون نمک و بوداده شده) 24 عدد
    ▪️شکلات تخته ای (تلخ یا شیرین) 1و 1/2 پیمانه
    ▪️پودر بادام و پسته و... (تزیین) به مقدار لازم
    ▪️دارچین 1 ق چ
    ▪️روغن مایع (گیاهی/ کانولا ، ذرت ، سبوس برنج ، کنجد و...) 1 ق چ


    طرز تهیه:

    🔸1-ابتدا خرما ها را شکاف داده هسته را خارج نموده و داخل آن یک عدد بادام قرار می دهیم. وقتی خرما ها آماده شد.

    🔸2-در ظرفی شکلات + روغن + دارچین را مخلوط نموده به روش بن ماری شکلات را ذوب میکنیم.

    🔸3-سپس خرماهای آماده شده را داخل ظرف شکلات زده و خوب کاور میکنیم تا کاملا با شکلات پوشش داده شوند.

    🔸4-همه خرماها را شکلاتی نموده روی کاغذ روغنی میگذاریم تا کمی سفت شوند.

    🔸5-کمی که سفت شدند پودر بادام و پسته می پاشیم.

    🔸6-در لاینرهای شکلات قرار دهید 

    🔸7-به مدت 2 ساعت (یا تا زمانی که کاملا سفت شوند) در یخچال گذاشته تا کاملا اماده شوند.

    ⚫️نکات🔻🚦

    1- مقدار های ذکر شده به اندازه 24 عدد خرما است میتوانید این مقدار ار کم یا زیاد کنید.

    2- در رسپی از بادام درختی اتفاده شده میتوانید از پسته و گردو و فندق نیز استفاده کنید اما با توجه به گرمی هوا گردو را در این فصل پیشنهاد نمیکنم و بهترین گزینه پسته و بادام و فندق است.

    3- استفاده از مغز پسته و مغز فندق دراین رسپی بسیار خوشمزه و خاص خواهد بود

    4- داخل خرما ها را میتوانید با دو مغز هم پر کنید.

    5- برای تزیین هم میتوانید از پودر فندق و پسته استفاده کنید ترکیب مغزها و نوع مغز انتخابی کاملا سلیقه ای است.

    6- بجای پاشیدن پودر پسته در انتهای کار میتوانید کل خرما را درپودر های مختلف بغلطانید و هر کدام را با یک مغز پودر شده کاور کنید.

    7- اگر زمان کافی ندارید میتوانید در فریزر نیز قرار دهید تا زودتر اماده شود

    8- حتما 10 دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید.

    9 - در رسپی از شکلات چیپسی استفاده شده / نوع شکلات انتخابی سلیقه ای است.

    10- **ونکته آخر که بسیار مهم است . همونطور که در ابتدای دستور اشاره کردم استفاده از شکلات تلخ در این رسپی ارزش غذایی بالایی دارد.