بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه طرز تهیه رنگ خوراکی خانگی

  • بازدید: 800
طرز تهیه رنگ خوراکی خانگی

طرز تهیه رنگ خوراکی خانگی

طرز تهیه رنگ خوراکی خانگی

  1. مواد لازم و روش تهیه برای رنگ صورتی :

    1/4 پیمانه (62 گرم) چغندر پخته بدون آب (لبو)
    1 قاشق چای‌خوری آب چغندر غلیظ
    مواد را در مخلوط‌کن یا غذاساز با سرعت بالا مخلوط کنید تا یک‌دست شود و بعد از صافی ریز رد کنید. این رنگ را می‌توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.


    مواد لازم و روش تهیه برای رنگ زرد :

    1/4 پیمانه آب
    1/2 قاشق چای‌خوری زردچوبه
    در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه را به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید و اجازه دهید کاملاً سرد شود و بعد آن را صاف کنید. در ظرف در بسته، تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است. فقط در ظرفی نگهدارید که در صورت رنگی شدن، مشکلی ایجاد نشود، چون رنگ زردچوبه، پاک نمی‌شود.


    _ مواد لازم و روش تهیه برای رنگ بنفش ارغوانی :

    1/4 پیمانه (35 گرم) زغال‌اخته تازه یا یخ‌زده
    2 قاشق چای‌خوری آب
    مواد را در مخلوط‌کن یا غذاساز با سرعت بالا مخلوط کنید تا یک‌دست شود و بعد از صافی ریز رد کنید. این رنگ را می‌توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.


    مواد لازم و روش تهیه ب رای رنگ سبز :

    1 پیمانه (30 گرم) اسفناج تازه یا یخ‌زده
    3 قاشق غذاخوری آب
    اگر از اسفناج تازه استفاده می‌کنید، بعد از شستن در یک ماهی‌تابه کوچک، اسفناج را در آب به مدت 5 دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافی‌اش را بریزید و در مخلوط‌کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است، یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید. اگر اسفناجتان فریزری است، اول اجازه بدهید کاملاً یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید.


    نکته پایانی :

    برای هر بار مصرف، اول 1 قاشق چای‌خوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و درصورتی‌که رنگ مورد نظرتان به دست نیامد، رنگ بیشتری اضافه کنید.


    منبع: برترینها