بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پیراشکی کرمدار

  • بازدید: 596
پیراشکی کرمدار

پیراشکی کرمدار

پیراشکی کرمدار

  1. مواد لازم:

    ▫️تخم مرغ.  ۲ عدد
    ▫️شکر نصف تا سه چهارم لیوان
    ▫️کره ۵۰ گرم 
    ▫️روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
    ▫️خمیر مایه دوق غ
    ▫️شیر داغ. نصف لیوان
    ▫️وانیل و هل مقداری
    ▫️آب ولرم (برای عمل آوردن خمیر مایه) کمتر از نصف لیوان
    ▫️دوحبه قند 
    ▫️آرد به میزان لازم (حدودا ۴ الی ۵ لیوان)
    ▫️کمی نمک 
     


    مواد لازم میانی:

    ▪️ شیر دولیوان 
    ▪️شکر  نصف لیوان 
    ▪️نشاسته ذرت. کمتر از نصف لیوان  یا ۴ ق پُر
    ▪️وانیل و هل 
    ▪️ ۲۵ گرم کره
     


    طرز تهیه:

    🔸خمیر مایه رو با آب ولرم و دوحبه قند بزارید عمل بیاد 
    دراین فاصله تخم مرغها شکر وانیل و هل  کره و روغن (کره آبشده و روغن مایع) و نمک رو خوب بزنید 

    🔸شیر هم اضافه کنید و از سالم بودن خمیر مایه که اطمینان حاصل کردید به مواد تخم مرغیتون اضافه کنید و مخلوطشون کنید 
    حالا نوبت الک کردن آردِ
    کم کم آردو الک کنید  بعد اضافه کردن ۴ لیوان به تدریج ورز بدید(با دست)

    🔸در اضافه کردن آرد اصلا زیاده روی نکنید  چون خیلی زود لطافت خمیر از بین میره 
    حسابی ورز بدید دور ظرفتونو با حوله تمیزی بپوشونید  یه جای گرم بزارید  به مدت ۲ ساعت تا خوب عمل بیاد و حجم خمیرتون سه برابر بشه 
    برای کرم میانی پیراشکی لازمه شیر و نشاسته وشکر هل و وانیل رو مخلوط کنید رو حرارت بزارید تا بجوش بیاد و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه در آخر کره رو اضافه کنید و تمام 

    🔸بعد دوساعت خمیرتونو به قطر یکو نیم سانت باز کنید و با قالب گرد برش بزنید (من از لیوان کمک گرفتم) تو سینی دیگه ای که حسابی آردپاشی کردید بچینید  و در آخر تو روغن داغِ داغ سرخ کنید . بعد از خنک شدن پیراشکیها رو برش بدید و از کرم خوشمزه ای که درست کردید به کمک ماسوره داخلشونو پُرکنید