بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کرم موکا

  • بازدید: 207
 کرم موکا

کرم موکا

کرم موکا

  1. مواد لازم:

    نسکافه 1 قاشق غذاخوری
    شیر 500 میلی لیتر
    شکر 1/4 پیمانه
    شکلات تخته ای 200 گرم
    پودر وانیل 1/2 قاشق چایخوری
    زرده تخم مرغ 6عدد
    خامه زده شده برای تزئین


    طرز تهیه:

    ابتدا درجه فر را در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.سپس 8 عدد فنجان در سینی فر بچینید.نسکافه را در ظرفی بریزید،سپس شیر و شکر را اضافه کرده و روی حرارت بگذارید، تا شکر حل شود.سپس شکلات رنده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید وقتی شکلات حل شد از روی حرارت برداشته و زرده تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا یکدست شود.کم کم شکلات را به تخم مرغ ها اضافه نمایید. مخلوط را داخل فنجان ها ریخته و فنجان ها را در سینی فر قرار دهید.در سینی فر آب جوش بریزید تا نصف سطح بیرونی فنجان ها را آب بگیرد و به مدت ۳۵ ۳۰ دقیقه بپزید تا کرم آماده شود به طوری که اگر کارد را داخل آن فرو کرده و بیرون آورید چیزی به چاقو نچسبد،سپس بگذارید خنک شود و بعد روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید و سرو کنید


    منبع: noonoab