مواد لازم:
▪️دو ق س سرپر آرد
▪️دو ق س نشاسته ذرت
▪️هفت ق ش
▪️شیر ۳ لیوان
▪️خامه ۱۰۰گرم
▪️موز رسیده ۲عدد
▪️پودر کاکائو یک ق س سرپر
▪️بیسکوییت پتی بور
▪️و گردو به میزان لازم
طرز تهیه:
🔸آرد و شکر و نشاسته را با شیر مخلوط میکنیم و بعد روی حرارت میءواریم تا جوش بیاد و سفت بشه .دوتا موز را خوب له کنید و بعد به مواد تو قابلمه اضافه میکنیم .کاکائو را با کمی آب جوش حل میکنیم و به مخلوط اضافه میکنیم و در آخر هم خامه را اضافه کنیم و وقتی کرم کیک یخچالی یه غل خورد شعله را خاموش میکنیم .
🔸حالا ظرف مورد نظر را انتخاب میکنیم و یه ردیف بیسکوییت پتی بور میچینیم و رویش را از کرم تهیه شده میرزیم و رویش را دوباره بیسکوییت میچینیم و اینکار را تا زمانی که کرم و بیسکوییت تموم بشه ادامه میدیم .
🔸اگر دوست داشتید حتما از گردو برای لا به لای بیسکوییت و کرم استفاده کنید ترکیبش بی نظیز میشه .
یه دسر ساده و سبک و فوق خوشمزه و خیلی راحت