بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر گرمک

  • بازدید: 575
دسر گرمک

دسر گرمک

دسر گرمک

  1. مواد لازم:

    ▫️پوره ى گرمک ........٢ پيمانه
    ▫️شكر..................١/٢پيمانه
    ▫️خامه يا بستنى.....١/٢پيمانه
    ▫️آب سرد..............١/٢پيمانه
    ▫️پودر ژلاتين...........٢ قاشق غذاخورى
    ▫️وانيل..................١/٢قاشق چايخورى
     


    طرز تهیه:

    پودر ژلاتين رو روى آب سرد بپاشيد و پس از چند دقيقه كه اسفنجى شد اون رو روى حرارت ملايم گرفته و هم بزنيد تا در آب حل بشه، بعد از خنك شدن، ژلاتين رو به همراه همه ى مواد در ميكسر ريخته و حسابى مخلوط كنيد، سپس در قالب ريخته و ٣-٤ ساعت در يخچال بذاريد تا حسابى بسته و سفت بشه.

    ♦️اگه گرمک یا ازین خربزه های کوچکتون شيرين نبود شكر بيشترى بريزيد و پيش از اينكه دسر رو درست كنيد اونو بِچِشيد كه شيرين باشه.

    ♦️پيمانه تون ميتونه از همون ليوان هاى بلور دسته دار باشه.

    ♦️من به جاى وانيل، كمى گلاب ريختم.

    ♦️بخش پايينى و نارنجى رنگ اين دسر ژله ى پرتقالى هست
    این دسر رو میتونین با طالبی، گرمک و یا ملون نیز درست کرد.

    نوش جان