بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پودینگ لیمویی

  • بازدید: 618
 پودینگ لیمویی

پودینگ لیمویی

پودینگ لیمویی

  1. مواد لازم : برای 8 نفر

    زرده تخم مرغ 6 عدد
    شکر 1 فنجان 2 قاشق سوپ خوری
    آرد ذرت 3/1 فنجان
    پوست رنده شده لیمو 1 قاشق سوپ خوری
    نمک 4/1 قاشق چای خوری
    شیر 2/1. 3 فنجان
    آب لیمو تازه 1 فنجان
    خامه 1 فنجان


    طرز تهیه:

    1- در ظرفی زرده تخم مرغ، 1 فنجان شکر، آرد ذرت، پوست لیمو، نمک، 2/1 فنجان شیر را خوب بزنید، و به تدریج در حین زدن بقیه شیر را اضافه نمایید. مواد را در ماهی تابه ای بریزید.
    2- ماهی تابه را روی حرارت ملایم بگذارید، و کمی که به جوش افتاد و سفت شد، شعله را خاموش کنید و آب لیمو را اضافه نمایید.
    3- مخلوط را از الک رد کنید. و در ظرف های مناسب بریزید و آنها را داخل یخچال بگذارید تا خنک شوند (در حدود یک ساعت و نیم)
    4- موقع سرو خامه را با 2 قاشق شکر خوب بزنید. در آخر خامه روی دسرها را تزئین کنید.


    منبع: noonoab