🔸زردهي تخممرغ و شكر را با همزن برقي بزنيد، سپس روي بخار آب قرار داده و هم بزنيد تا سبك شود. سپس از روي بخار آب برداشته و پنير خامهاي را اضافه كرده و با دور كند همزن برقي بزنيد تا مخلوط شود.
🔸پودر ژلاتين را روي آب انار پاشيده و روي بخار آب قرار دهيد تا ژلاتين ذوب شود. ژلاتين ذوب شده را به مخلوط پنير خامهاي اضافه كرده و مخلوط كنيد. در آخر خامه فرم گرفته را اضافه كرده و دوراني هم بزنيد.
🔸6 عدد از ليديفينگرها را كنار گذاشته و بقيهي ليديفينگرها را با آب انار خيس كرده و دور تا دور قالب كمربندي 23 سانتيمتري چيده و چند عدد از ليديفينگرها را كف قالب بچينيد و روي آن را با آب انار برس بكشيد.
🔸نيمي از مواد پنيري را رويش ريخته و چند عدد ليدي فينگر را روي آن چيده و با برس مرطوب كرده و بقيهي مواد پنيري را رويش ريخته و به مدت 4 ساعت در يخچال قرار دهيد. سپس از يخچال خارج كرده و از قالب جدا كرده و داخل ظرف مورد نظر قرار دهيد.
🔸6 عدد از ليديفينگرها را از يك طرف داخل شكلات ذوب شده فرو كنيد و كنار بگذاريد تا ببندد، سپس روي شارلوت چيده، وسطش را با انار دون شده پر كرده و دور تا دور شارلوت را نيز با انار دون شده پر كنيد.