بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شارلوت انار

  • بازدید: 435
شارلوت انار

شارلوت انار

شارلوت انار

  1. مواد لازم:

    ▫️زرده تخم مرغ 2 عدد 
    ▫️شکر 100 گرم 
    ▫️پنیر خامه‌ای 250 گرم 
    ▫️پودر ژلاتین 1/5 قاشق چایخوری 
    ▫️آب انار 1/4 پیمانه 
    ▫️خامه‌ی فرم گرفته 300 گرم 
    ▫️لیدی فینگر به مقدار لازم 
    ▫️آب انار به مقدار کم 
    ▫️شکلات ذوب شده 100 گرم 
    ▫️انار دانه شده 200 گرم 
     


    طرز تهیه:

    🔸زرده‌ي تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقي بزنيد، سپس روي بخار آب قرار داده و هم بزنيد تا سبك شود. سپس از روي بخار آب برداشته و پنير خامه‌اي را اضافه كرده و با دور كند همزن برقي بزنيد تا مخلوط شود. 

    🔸پودر ژلاتين را روي آب انار پاشيده و روي بخار آب قرار دهيد تا ژلاتين ذوب شود. ژلاتين ذوب شده را به مخلوط پنير خامه‌اي اضافه كرده و مخلوط كنيد. در آخر خامه فرم گرفته را اضافه كرده و دوراني هم بزنيد.

    🔸6 عدد از ليدي‌فينگر‌ها را كنار گذاشته و بقيه‌ي ليدي‌فينگرها را با آب انار خيس كرده و دور تا دور قالب كمربندي 23 سانتي‌متري چيده و چند عدد از ليدي‌فينگر‌ها را كف قالب بچينيد و روي آن را با آب انار برس بكشيد. 

    🔸نيمي از مواد پنيري را رويش ريخته و چند عدد ليدي فينگر را روي آن چيده و با برس مرطوب كرده و بقيه‌ي مواد پنيري را رويش ريخته و به مدت 4 ساعت در يخچال قرار دهيد. سپس از يخچال خارج كرده و از قالب جدا كرده و داخل ظرف مورد نظر قرار دهيد. 

    🔸6 عدد از ليدي‌فينگرها را از يك طرف داخل شكلات ذوب شده فرو كنيد و كنار بگذاريد تا ببندد، سپس روي شارلوت چيده، وسطش را با انار دون شده پر كرده و دور تا دور شارلوت را نيز با انار دون شده پر كنيد.