بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پوره کدو حلوایی

  • بازدید: 70
پوره کدو حلوایی

پوره کدو حلوایی

پوره کدو حلوایی

  1. طرز تهیه:

    کدو را بشویید و از وسط نصف کنید ، تخم های کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازه های یکسان برش بزنید.
    کدوهای برش خورده را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کدوها نرم شوند.
    پس از پخت کدوها را با استفاده از قاشق از پوست جدا کنید و داخل میکسر بریزید و آنقدر بزنید تا پوره ای و یکدست شود سپس به تنهایی یا همراه با ماست و … سرو کنید.