بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کوکی خرمالو و گردو

  • بازدید: 165
کوکی خرمالو و گردو

کوکی خرمالو و گردو

کوکی خرمالو و گردو

  1. مواد لازم برای 20 نفر:

    خرمالوی پوره شده 2 عدد
    شکر 1 فنجان
    کره 1/2 فنجان
    تخم مرغ 1 عددآرد ساده 2 فنجان
    جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
    پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
    جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
    نمک 1/2 قاشق چایخوری
    گردوی خرد شده 1 فنجان


    طرز تهیه:

    فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید یا با روغن کمی چرب کنید.
    آرد، جوش شیرین، دارچین، جوز هندی و نمک را با هم ترکیب کنید. کره و شکر را در کاسه ای بریزید وبا همزن دستی یا برقی آنقدر بزنید تا کرم مانند شود. تخم مرغ و پوره خرمالو را اضافه کنید. ترکیب آردی را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. گردوی خرد شده را نیز به مایه اضافه کنید و با مایه کوکی ترکیب کنید.
    با قاشق از مایه کوکی بردارید و داخل سینی فر بریزید و با قاشق دور آن را مرتب کنید. به همین ترتیب تمام مایه کوکی را با فاصله 5 سانتی از هم داخل سینی بریزید.
    کوکی ها را به مدت 12 الی 15 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. سپس سینی را خارج کنید  و چند دقیقه صبر کنید تا کوکی ها خنک شوند. سپس کوکی های خرمالو و گردو را داخل ظرف سرو بچینید و بصورت گرم نوش جان کنید.
    نکته :
    با این مقدار مواد حدود 30 کوکی خرمالو و گردو خواهید داشت.