بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک تیرامیسو

  • بازدید: 103
کیک تیرامیسو

کیک تیرامیسو

کیک تیرامیسو

  1. مواد لازم:

    ▪️تخم مرغ ۴ عدد، 
    ▪️شکر ٢/٣ پیمانه، 
    ▪️وانیل ١/٤ قاشق چایخوری، 
    ▪️آب جوش ۳ قاشق سوپخوری، 
    ▪️آرد١/٤ ١ پیمانه، 
    ▪️روغن ١/٤ پيمانه، 
    ▪️بیکینگ پودر ١/٢ قاشق چایخوری، 
    ▪️پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم، 
    ▪️خامه قنادی فرم گرفته ۱ پیمانه، 
    ▪️پودر كاكائو ٢ قاشق غذاخورى ، 
    ▪️پودر قند الک شده ۲ قاشق سوپخورى، 
    ▪️پودر قهوه فوری ۱ قاشق چایخوری
     


    طرز تهیه:

    🔸زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده تخم مرغ را به همراه شکر، روغن و وانیل بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شوند. آب جوش را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد و طی دو یا سه مرحله به تدریج به مخلوط زرده اضافه و با لیسک به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. آرد و بیکینگ پودر و پودر كاكائو را مخلوط و دوبار الک کنید و طی سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. 

    🔸کف  را  با کاغذ مومی بپوشانید و مایه را داخل قالب به طور یکنواخت پهن کنید و داخل فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۳۵ دقیقه بپزید تا طلایی شود. پس از این مدت اجازه دهید خنک شود سپس کیک را از قالب خارج و کاغذ روغنی را جدا کنید و به سه یا چهار قسمت مساوی برش بزنید.

    🔸در ظرفی خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.در ظرف دیگری پنیر ماسکارپونه را با پودر قند بزنید تا یکدست شود و خامه قنادی فرم گرفته  را به آن اضافه و مخلوط کنید. پودر قهوه فوری را با ۱ پیمانه آب جوش مخلوط کنید.

    🔸 یک لایه از کیک آماده شده را کف ظرف قرار دهید و با قلموی آشپزی مقداری قهوه روی لایه کیک بمالید و مقداری از مایه آماده شده روی آن بریزید و به صورت یکنواخت پهن کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید. 

    🔸به همین ترتیب ادامه دهید تا لایه آخر با مایه تیرامیسو پوشیده شود.
    روی لایه آخر را با پودر کاکائو يا شكلات تزیین و قبل از سرو اجازه دهید کاملا خنک شود.