بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کوکی اسپرسو و کره بادام

  • بازدید: 65
کوکی اسپرسو  و کره بادام

کوکی اسپرسو و کره بادام

کوکی اسپرسو و کره بادام

  1. مواد لازم:

    جو دوسر پرک یک پیمانه
    آرد سفید یا سبوسدار ۱/۲ پیمانه
    پودر قهوه اسپرسو ۲ ق غ
    جوش شیرین ۱/۲ ق چ
    نمک ۱/۲ ق چ
    کره بادام درختی ۳/۴ پیمانه 
    روغن نارگیل یا کره به دمای اتاق رسیده ۱/۴ پیمانه , حدود ۵۰ گ
    شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
    عصاره وانیل ۱ ق چ
    تخم مرغ ۱ عدد
    شیر ۳ ق غ
    چیپس شکلات یا کشمش ۱/۲ پ  برای تهیه کره بادام درختی کافیه بادومهارو کمی توی مایتابه یا فر گرم کنید و بعد داخل غذاساز یا آسیاب برقی بریزید و روشن کنید تا کره بشن.
     


    طرز تهیه:

    فر را با دمای ۱۷۵ گرم کنید. سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. 
    در یک کاسه متوسط جو دوسر، آرد، پودر اسپرسو، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده و کنار بگذارید. 
    در یک کاسه بزرگ کره بادام درختی و کره نرم شده و شکر را به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. عصاره وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و با یک قاشق بزرگ مخلوطشان کنید.
    مواد خشک رو کم کم به این مواد تر اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و شیر رو قاشق قاشق اضافه کنید تا خمیر کوکیتون به غلظت مناسب برسه و جمع بشه. 
    کشمش یا چیپس شکلات رو اضافه کنید و هم بزنید. 
    با اسکوپ بستنی یا قاشق از مواد بردارید و روی سینی فر بچینید و بینشون حدود ۳ تا ۴ سانتیمتر فاصله بذارید.
    حدود ده دقیقه بپزید و قبل میل کردن اجازه بدید خنک بشن. 

    نکته: 
    تعداد ۱۶ عدد، کالری هر عدد با کشمش ۱۰۵