بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نان ارده گردو

  • بازدید: 55
نان ارده گردو

نان ارده گردو

نان ارده گردو

  1. مواد لازم:


    آرد حدود ۳۵۰گرم
    شکر ۳ق غ
    تخم مرغ ۱عدد
    ماست ۵۵گرم 
    شیر نصف پیمانه
    مایه خمیر ۱ق چ سرپر
    نمک یک هشتم ق چ
    روغن مایع ( من از روغن کنجد استفاده کردم) ۲ق غ پر 
    وانیل کمی  پودر هل 
    مواد میانی
    ارده ی سفت (ته نشین شده) ۴ق غ 
    شکر قهوه ای ۱۲۰ گرم 
    کره ی آب شده ۵۰ گرم
    پودر گردو ۱پیمانه
    رو مال زرده ی تخم مرغ و یک ق غ شیر و یک ق غ روغن . 
    رو مال بعد از پخت ۲ق غ عسل روان شده به روش بن ماری یا مایکروفر 


    طرز تهیه:


    مایه خمیر رو باشیر ولرم و یک ق چ از شکرمون رو حدود ۸دقیقه می‌گذاریم تا فعال شه. 
    بعد ترکیب ماست و تخم مرغ و بقیه ی شکر و روغن و کمی وانیل و هل و نمک به آرد اضافه میکنیم (یادتون نره یک سوم از آرد و نگه دارید و کم کم اضافه کنین )و مایه خمیرم اضافه میکنیم و ورز میدیم و کم کم آرد اضافه میکنیم تا به دست نچسبه .
    حدود یک ربع ورز بدین ، بعد داخل کاسه ای که چرب کردین بزارین تا حجمش دو برابر شه( ۱ساعت تا ۱ساعت و نیم)
    بعد پفش رو بگیرین و به سه تا چونه مساوی تقسیم کنین و مواد میانی رو باهم مخلوط کنین .
    چونه اول رو گرد باز کنین و کمی ازمواد رو بریزین روش بعد چونه دوم رو هم باز کنین و بزارید روی چونه ی اولی ، بعد بقیه ی مواد رو بریزین و چونه سومی رو بزارید .و دورش رو بهم بدوزید .
    خمیر رو به صورت نوار ببرید و به صورت طناب بپیچید و به شکل گل در بیاریدش ودر قالب کاپ کیک که از قبل چرب و آرد پاشی کردید بزارید . دوباره ۲۰ دقیقه دیگه استراحت بدین و بعد با مخلوط زرده و شیر و روغن رومالش کنین . 
    بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید .
    وقتی از فر درآوردین عسل روان شده رو با فرچه روش بزنین.