مواد لازم:
4 عدد سفیده تخم مرغ
2 عدد زرده تخم مرغ
3/4 ارد پنکیک (دو پیمانه آرد +یک و 1/2ق غ بیکینگ پودر+یک ق چ جوش شیرین + 1/2ق چ نمک +یک ق چ شکر )با هم مخلوط میکنید این میشه ارد پنکیک آماده و مقدار لازم رو استفاده کنید بقیه آرد رو نگهدارید برای دفعه بعد.
1/2پیمانه شیر
3/4پیمانه شکر .
طرز تهیه:
شکر و تخم مرغ رو با هم مخلوط میکنید و بعد به ترتیب شیر ،ارد رو اضافه کرده و هم میزنید تا مایه یک دستی بدست بیاد ،سفیده تخم مرغ را جدا با همزن برقی بزنید تا سفت بشه .
سفیده را به مایه اضافه کنید و با لیسک بطور دورانی هم بزنید تا کاملاً مخلوط بشه. ماهیتابه را از قبل گرم کنید قالب حلقه ای گرد یا مربع و هر شکلی که در دسترس دارید رو چرب کنید ، توی ماهیتابه گذاشته قالب حلقه ای باید 4 سانتیمتری ارتفاعش باشه مایه رو 3/4 توی قالب پر کنید و در قابلمه رو بسته بگذارید با درجه خیلی کم پخته بشه ،وقتی روی مایه پف کرد و کمی خودش رو گرفت ،باید پنکیک رو به آرامی برگردونید تا روش هم پخته بشه ، پنج دقیقه دیگه میگذارید تو قابلمه با در بسته بمونه و بعد پنکیک رو برداشته اگر به راحتی از قالب جدا نشد با چاقو تیز پنکیک رو از اطراف قالب جدا کنید