بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پنکیک ژاپنی

  • بازدید: 56
پنکیک ژاپنی

پنکیک ژاپنی

پنکیک ژاپنی

  1. مواد لازم:


    4 عدد سفیده تخم مرغ
    2 عدد زرده تخم مرغ
    3/4 ارد پنکیک (دو پیمانه آرد +یک و 1/2ق غ بیکینگ پودر+یک ق چ جوش شیرین + 1/2ق چ نمک +یک ق چ شکر )با هم مخلوط میکنید این میشه ارد پنکیک آماده و مقدار لازم رو استفاده کنید بقیه آرد رو نگهدارید برای دفعه بعد.
    1/2پیمانه شیر
    3/4پیمانه شکر .


    طرز تهیه:


    شکر و تخم مرغ رو با هم مخلوط میکنید و بعد به ترتیب شیر ،ارد رو اضافه  کرده و هم میزنید تا مایه یک دستی بدست بیاد ،سفیده تخم مرغ را جدا با همزن برقی بزنید تا سفت بشه .
    سفیده را به مایه اضافه کنید و با لیسک بطور دورانی هم بزنید تا کاملاً مخلوط بشه. ماهیتابه را از قبل گرم کنید قالب حلقه ای گرد یا مربع و هر شکلی که در دسترس دارید رو چرب کنید ، توی ماهیتابه گذاشته قالب حلقه ای  باید 4 سانتیمتری ارتفاعش باشه مایه رو 3/4 توی قالب پر کنید و در قابلمه رو بسته بگذارید با درجه خیلی کم پخته بشه ،وقتی روی مایه پف کرد و کمی خودش رو گرفت ،باید پنکیک رو به آرامی برگردونید تا روش هم پخته بشه ، پنج دقیقه دیگه میگذارید تو قابلمه با در بسته بمونه و بعد پنکیک رو برداشته اگر به راحتی از قالب جدا نشد با چاقو تیز پنکیک رو از اطراف قالب جدا کنید