بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک مالاگا

  • بازدید: 73
کیک مالاگا

کیک مالاگا

کیک مالاگا

  1. مواد لازم برای کیک شکلاتی:

    4 تخم مرغ
    4 استکان قهوه خوری شکر
    1 استکان قهوه خوری آب گرم
    1 لیوان آرد
    4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
    2-3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
    5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
    5 گرم بکینگ پودر


    مواد لازم دیگه:


    1 بسته پودر پودینگ وانیلی حاضری یا پودر کرم شانتی یا خامه قنادی یا هر کرم دیگه
    موز
    فندق خرد شده
    مقداری شیر


    مواد لازم برای گاناش شکلاتی:


    200 میلی لیتر خامه
    200 گرم شکلات تکه تکه شده
    -


    طرز تهیه:


    برای کیک، تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین، بقیه مواد رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.در فر گرم شده 180 درجه بپزین.
    بعد از سرد شدن، به حدود 24 قسمت تقسیم کنین و هر کدومو با کمی شیر سرد خیس کنید و روشون کرم یا خامه بزارین و موز بزارین.و روشونو با گاناش شکلاتی بپوشونین وبا فندق یا گردو اطرافشو تزیین کنید و بزارین یخچال. بعد با شکلات آب شده، تزیین کنید.
    برای گاناش، خامه رو گرم کنین و شکلات هارو اضافه کنین و 5 دقیقه صبر کنید بعد شروع کنین به هم زدن.