مواد لازم:
پودر. ژله آلبالو. ۱بسته
پنیر خامه ایی ۱۰۰گرم
آلبالو ۱لیوان
آب جوش ۱لیوان
خامه نیم لیوان
طرز تهیه:
۱)آلبالو ها را بشویید و هسته بگیرید.
۲)ظرف مناسبی انتخاب کنید۱لیوان آب جوش را درون آن بریزید سپس پودر ژله را درون آن بریزید و خوب هم بزنید تا پودر ژله حل شود برای حل شدن کامل ژلاتین میتوانید از. روش بن ماری هم استفاده کنید و یا ظرف را برای چند. دقیقه در. ماکروویو بگذارید تا ژلاتین ژله کاملا حل شود و مایع شفاف شود حالا ظرف را کناری بگذارید تا خوب خنک شود
۳)ظرف مناسبی انتخاب کنید خامه را درون آن بریزید و با همزن خوب هم بزنید سپس پنیر. خامه ایی را به آن بیافزایید و باز هم با همزن دستی خوب هم بزنید.
۴)آلبالو های هسته گرفته شده را به ژله خنک اضافه کنید.
۵)مخلوط خامه و. پنیر خامه ایی را به ژله خنک اضافه کنید و خوب هم بزنید
۶)قالب دلخواه را با مقداری روغن چرب کنید مایع ژله را درون قالبها بریزید و. حداقل ۶ساعت درون یخچال قرار. دهید.
۷)برای خارج کردن ژله از. ظرف ابتدا لبه های آن را از ظرف جدا کنید سپس به مدت ۳۰ثانیه کف قالبها را درون آب ولرم قرار دهید با این روش به راحتی ژله شما از. قالب جدا میشود
۸)سپس در. ظرف مناسب بگذاریدو سرو نمایید
.
.اگه طرفدار طعم ترش و شیرینید این دسر طعم جالبی داره شیرینیه ژلاتینی با آلبالوهای ترش توی دهنتون که ترکیب میشه خیلی دلچسبه ،ما که دوسش داشتیم