بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه گردو طلایی

  • بازدید: 56
گردو طلایی

گردو طلایی

گردو طلایی

  1. مواد لازم:


    كره ١٠٠ گرم
    پودر شكر ٦٠ گرم
    وانيل ١/٤ ق چ
    تخم مرغ ١ عدد
    عسل ٢ ق س
    آرد ٢٠٠ گرم
    بكينگ پودر ١/٢ ق چ
    گردو ٥٠ گرم
    پسته ٥٠ گرم


    طرز تهیه:


    كره و شكر را خوب هم زده سپس وانيل و تخم مرغ را افزوده و به هم زدن ادامه دهيد.عسل،آرد و بكينگ پودر را با مواد مخلوط كرده و خمير را يك ساعت استراحت دهيد.از خمير گلوله هاي كوچكي جدا كرده و آن ها را به شكل حلزون يا گرد فرم داده و در سيني روي كاغذ بچينيد سپس روي آنها را كمي گردو و پسته خرد شده ريخته و شيريني ها را در فر با حرارت ١٨٠ درجه سانتيگراد به مدت ١٠ الي ١٥ دقيقه بپزيد