بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پای پرتقال خامه ای با گاناش شکلاتی

  • بازدید: 56
پای پرتقال خامه ای با گاناش شکلاتی

پای پرتقال خامه ای با گاناش شکلاتی

پای پرتقال خامه ای با گاناش شکلاتی

  1. مواد لازم:

    برای کراست:
    24 عدد بیسکوییت اوراو شکلاتی، بدون کرم، پودر شده
    1/4 پیمانه کره آب شده

    برای فیلینگ:
    حدود 100 گرم پودر ژله پرتقال
    2 قاشق چایخوری اسانس پرتقال
    1/2 پیمانه آب پرتقال
    2ونیم پیمانه خامه فرم گرفته

    حدود 311 گرم نارنگی ویا پرتقال،که پوستشونو درآوردینو کاملا خشک کردین آب روشون رو با دستمال

    برای تاپینگ:
    1 پیمانه خامه پرچرب
    حدود 340 گرم چیپسهای شکلاتی نیمه شیرین
     


    طرز تهیه:


    پودر بیسکوییت و کره آب شده رو مخلوط کنین ته قالب 20 سانتیمتری فشار بدین و بزارین یخچال.
    برای فیلینگ، پودر ژله پرتقال و 2/3 پیمانه آب جوش رو خوب مخلوط کنید تا حل شه بعد آب پرتقال رو داخل یک پیمانه بریزین و بقیش اونقدر یخ بریزین تا پیمانه پر شه.بعد اینو روی ژله که حل کردین بریزین و مخلوط کنین تا کمی غلیظ شه.بعد یخها رو بردارید و خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و مخلوط کنین و بزارین یخچال 20 دقیقه. 
    حالا کراست و فیلینگ رو از یخچال قرار و نصف فیلینگ رو روی کراست بریزین و نارنگی یا پرتقال هارو روش بچینین بعد بقیه فیلینگ رو روش بریزین و 30 دقیقه بزارین یخچال تا بگیره خودشو مقداری.
    برای گاناش، خامه رو گرم کنین بعد شکلات هارو داخلش بریزین و 4 دقیقه صبر کنید، سپس شروع کنین به هم زدن.اگه خیلی شله، یا اگه گرمه، چند دقیقه در یخچال قرار بدید.
    حدود 1 پیمانه گاناش سرد یا ولرم رو روی پای بریزین و 20-30 دقیقه بزارین روی میز بمونه، بعد 4 ساعت الی یک شب بزارین بمونه یخچال.
     حین سرو، گاناش رو که در یخچال سفت شده رو داخل قیف ماسوره پر کنین و تزیین کنین.
    برای راحت بریدن، چاقو رو با آب گرم خیس کنین.