بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی قیطونی

  • بازدید: 70
شیرینی قیطونی

شیرینی قیطونی

شیرینی قیطونی

  1. طرز تهیه:


    ابتدا 50 گرم آرد نخودچی 50 گرم آرد برنج 200 گرم آرد سفید یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل  رو مخلوط میکنیم و میذاریم کنار.تو یه ظرف 120 گرم پودر قند و 130 گرم روغن جامد و کمی وانیل رو با همزن خوب هم میزنیم. و بعد سه آرد رو الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم کم کم و هم میزنیم. بعد روشو میپوشونیم وبه مدت نیم ساعت میذاریمش کنار  (خارج از یخچال) بعد به اندازه یه گردو برمیداریم ،اول توی گلاب میچرخونیم و بعد توی پودر نارگیل . بعد تو سینیه فر کاغذ روغنی پهن میکنیم و شیرینی هارو میچینیم توش .و به مدت 15 تا 20 دقیقه میذاریم توی فر. حتما اجازه بدین خوب سرد بشه و بعد از ظرف برشون دارین ،در غیر این صورت شیرینی ها پودر میشن.

    پیمانه یِ مورد نیازِ شیرینیِ بالا با قاشق غذا خوری: 
    روغن :20 گرم 
    آرد سفید : 15 گرم 
    پودر قند: 15 گرم

    ✔️اگه دیدین خمیر شیرینیتون منسجم نمیشه ،کم کم بهش روغن اضافه کنین تا زمانی که یه خمیر نرم و یک دست درست بشه.