بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی پرسی گردویی یا پسته ای

  • بازدید: 167
شیرینی پرسی گردویی یا پسته ای

شیرینی پرسی گردویی یا پسته ای

شیرینی پرسی گردویی یا پسته ای

  1. مواد لازم:


    کیک کاکائویی ساده  یک عدد
    شکلات مرغوب تخته ای  ۱۶۰ گرم 
    خامه ی صبحانه  ۱۳۰ گرم 
    گردوی  یا پسته خرد شده  ۵۰ گرم 


    مواد لازم برای تزیین:


    شکلات تخته ای آبشده  به مقدار لازم 
    پودر نارگیل و پسته و ... به مقدار لازم 


    طرز تهیه:


    ابتدا شکلات و خامه را روی بخار کتری به روش بن ماری آب کرده و به حالت یکدست در آورید سپس کیک را پودر کرده و گردوی خرد شده را با کیک مخلوط کنید .
    در آخر شکلات و خامه ی آماده شده را اضافه کرده هم زده تا حالت خمیری پیدا کند .
    مشما فریزر را از وسط ببرید و کاملا روی میز کار پهن کنید مواد آماده شده را مانند لوله ای درآورده و مثل رولت داخل مشما بپیچید ، دو سر مشما را محکم کرده و بمدت یک الی دو ساعت در یخچال گذاشته تا مواد خودش را بگیرد بعد از این مدت مواد را از یخچال درآورده و به اندازه ی دلخواه تقریبا یک الی دو سانتی برش زده و سپس در شکلات آبشده زده و با پودر پسته یا نارگیل یا بادام تزیین کنید .
    این شیرینی بسیار ساده و بسیار خوشمزه هست و میتونه بهترین گزینه برای پذیرایی از مهمانهای شما باشه