بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی ناپلیونی

  • بازدید: 130
شیرینی ناپلیونی

شیرینی ناپلیونی

شیرینی ناپلیونی

  1. مواد لازم برای 10 نفر:

    تخم مرغ (سفیده)  ۴ عدد
    خاک قند  ۵ قاشق سوپ خوری
    خامه‏  ۴۰۰ گرم
    خمیر ورقه شده یا خمیر هزار برگ  ۱ عدد
     


    طرز تهیه:


    ۱- ابتدا خمیر ورقه شده را به قطر 1 سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید.
    ۲- فر را با درجه حرارت 450 درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره از طرف پایین به مدت نیم ساعت قرار داده تا کاملا برشته و ورقه شود.
    ۳- سینی را از فر در آورده و بگذارید تا کاملا سرد شود.
    ۴- سپس 400 گرم خامه را با 5 قاشق سوپخوری خاکه قند بزنید تا فرم بگیرد و چهار عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد. سفیده را با خامه مخلوط کنید.
    ۵- نان را که ورقه شده و به راحتی از هم جدا می شود را از قطر دو نیم کنید.
    ۶- لای هر ورقه مقداری خامه بمالید و ورقه دیگر را روی آن قرار دهید و با دست کمی روی نان ها را فشار دهید و به صورت مستطیلی ببرید.
    ۷- در آخر روی آن خاکه قند و پودر پسته بپاشید.
    ۸- در آخر می توانیم با چاقو برش بدیم.

    سایر نکات
    نکته 1: می توانید قبل از گذاشتن خمیر در داخل فر، خمیر را به اندازه های یکسان بریده و سپس در فر قرار دهید. 
    نکته 2: خمیر میل فوی یا هزار برگ همان خمیر هزار لا یا ناپلئونی است که می توانید از قنادی ها آن را تهیه نمایید.