بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر بوشن

  • بازدید: 153
دسر بوشن

دسر بوشن

دسر بوشن

  1. مواد لازم:


    رولت آماده : دو عدد
    زرده تخم مرغ : سه عدد
    شير : سه ليوان 
    پودر ژلاتين : پنج قاشق غذاخوري سر صاف 
    آب سرد : ده قاشق غذاخوري 
    شكر : سه چهارم ليوان 
    موز : سه عدد متوسط 
    وانيل : يك چهارم قاشق چايخوري 
    اسانس موز : دو سه قطره 
    خامه : سه قاشق غذاخوري 


    طرز تهیه:


    ابتدا پودر ژلاتين را با آب سرد مخلوط ميكنيم و روي حرارت كتري قرار ميدهيم تا شفاف شود، ورق تكسچر را درون قالب قرار داده و روي آن را چرب ميكنيم و داخل فريزر قرار ميدهيم ،  در اين فاصله شير را روي حرارت ميگذاريم تا بجوش بيايد ، زرده تخم مرغها را با شكر و وانيل و اسانس موز ميزنيم تا به حالت روباني برسد و كاملا سفت و سفيد شود ، حال زرده ها را به شير اضافه كرده و چند لحظه روي حرارت ميگذاريم تا كمي گرم شود و بوي خامي تخم مرغ گرفته شود ، مراقب باشيد كه اين مخلوط نجوشد ، حال از روي حرارت برداشته و خامه را به آن اضافه ميكنيم و با همزن دستي خوب مواد را مخلوط ميكنيم ، موز را له كرده و همراه ژلاتين به مواد اضافه ميكنيم ، در اين مرحله بهتره كه مواد را در مخلوط كن بريزيم تا تكه هاي موز كاملا مخلوط مواد شود ( براي ظاهر زيباتر ) حالا كمي از كرم را در قالب تكسچر ميريزيم و يكربع تا بيست دقيقه داخل فريزر قرار ميدهيم تا كاملا ببندد بعد از اين مدت قالب را از فريزر بيرون مياوريم ، رولت ها  را روي لايه دسر قرار ميدهيم و دوباره كمي مايه دسر ميريزيم تا رولت فيكس شود ، بعد از بسته شدن اين لايه كل مايه ي دسر را در قالب ميريزيم و قالب را در يخچال قرار ميدهيم به مدت سه الي چهار ساعت تا دسر كاملا ببندد، بعد از يخچال بيرون آورده در طرف سرو برگردانده و به دلخواه تزيين ميكنيم
    نكته : اصل دسر بوشن دسر روي كيك قرار ميگيرد كه در اينجا كمي نوع آوري شده و كيك.داخل دسر قرار گرفته .من بعد از خارج كردن دسر از قالب روي آن را با كمي سايه ي پودري طلايي تزيين كردم ، اين سايه ها مخصوص كار با فوندانته، خوراكيه و لوازم قناديا دارن .