بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کرم پاتیسیر با کراست کیک

  • بازدید: 90
کرم پاتیسیر با کراست کیک

کرم پاتیسیر با کراست کیک

کرم پاتیسیر با کراست کیک

  1. مواد لازم:

    شیر  پر چرب۴ لیوان
    زرده تخم مرغ ۲ عدد
    کره ۵۰ گرم
    نشاسته ذرت ۴ ق غ
    شکر بسته به ذائقه
    وانیل ۱ پنسه
    گلاب در صورت تمایل ۱/۲ لیوان
     


    طرز تهیه:

    ابتدا یک کیک ساده وانیلی میپزیم توی یه  سینی بعد که از فر بیرون آوردیم روش یک لیوان شیر و عسل که قبلا آماده کردیم میریزیم  و اجازه میدیم تا کاملا سرد بشه بعد کرم پاتیسیر رو روش میریزیم و در آخر  ژله مورد نظرمونو میریزیم.


    زرده ها و وانیل رو با چنگال هم میزنیم و میریزیم داخل شیر سرد نشاسته ذرت و شکر و کره رو هم اضافه میکنیم و روی  حرارت خیلی ملایم میزاریم و مرتب هم میزنیم  تا به غلظت مورد نظر برسه یعنی اثر قاشق روش بمونه و براحتی از بین نره .

    من کیک رو با رینگ قالب زدم به قطر ۲۰ سانتی متر بعد کرم رو ریختم روش بعد که کرم کاملا بست رینگ رو خیلی کم و نامحسوس آزاد کردم و کم کم ژله رو تزریق کردم تا به کناره های کیک نفوذ کنه و جذب کیک بشه .