مواد لازم:
آرد پانصد گرم
روغن جامد دويست و پنجاه گرم
زرده تخم مرغ دو عدد
ماست صد و هشتاد گرم
بيكينگ پودر يك قاشق چايخورى
زعفران غليظ دمكرده يك قاشق چايخوری
گردو يا پودر پسته جهت تزيين به ميزان لازم.
مواد لازم میانی:
خرما بدون هسته چهارصد گرم
گردو نيمكوب يك پيمانه
پودر هل يك قاشق چايخورى
پودر دارچين يك قاشق چايخورى.
طرز تهیه:
آرد و روغن را در غذاساز خوب باهم مخلوط مى كنيم.
بيكينگ پودر را به ماست اضافه كرده، سپس زرده هاى تخم مرغ و زعفران را افزوده و با مخلوط آرد و روغن مخلوط مى كنيم تا خمير يكدست شود. خمير را زياد ورز نمى دهيم، تا به روغن نيفتد و پس از پخت سفت نشود.
تمام مواد ميانى را با هم در غذاساز مخلوط كرده. خمير را بين دو لايه نايلون باز كرده و با قالب دايره اى برش مى زنيم. از مواد ميانى روى خمير گذاشته، يك لايه خمير ديگر روى آن قرار داده، مهر چوبى را به آرد آغشته كرده و مهر مى زنيم. اطراف آن را پيچيده، روى خمير را با چنگال يك سوراخ زده و يك گردو وسط آن مى گذاريم يا پودر پسته مى پاشيم.
كلمپه ها را در سينى فر چيده و براى بيست تا سى دقيقه در فر كه از قبل با دماى صد و هفتاد درجه گرم شده قرار مى دهيم. بايد دقت كرد شيرينى ها تغيير رنگ ندهند.