بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کلمپه گردویی زعفرانی

  • بازدید: 145
کلمپه گردویی زعفرانی

کلمپه گردویی زعفرانی

کلمپه گردویی زعفرانی

  1. مواد لازم:

    آرد پانصد گرم

     روغن جامد دويست و پنجاه گرم

     زرده تخم مرغ دو عدد

    ماست صد و هشتاد گرم

     بيكينگ پودر يك قاشق چايخورى

     زعفران غليظ دمكرده يك قاشق چايخوری

     گردو يا پودر پسته جهت تزيين به ميزان لازم.


    مواد لازم میانی:

    خرما بدون هسته چهارصد گرم

    گردو نيمكوب يك پيمانه

     پودر هل يك قاشق چايخورى

     پودر دارچين يك قاشق چايخورى.


    طرز تهیه:


    آرد و روغن را در غذاساز خوب باهم مخلوط مى كنيم.
    بيكينگ پودر را به ماست اضافه كرده، سپس زرده هاى تخم مرغ و زعفران را افزوده و با مخلوط آرد و روغن مخلوط مى كنيم تا خمير يكدست شود. خمير را زياد ورز نمى دهيم، تا به روغن نيفتد و پس از پخت سفت نشود.
    تمام مواد ميانى را با هم در غذاساز مخلوط كرده.  خمير را بين دو لايه نايلون باز كرده و با قالب دايره اى برش مى زنيم. از مواد ميانى روى خمير گذاشته، يك لايه خمير ديگر روى آن قرار داده، مهر چوبى را به آرد آغشته كرده و مهر مى زنيم. اطراف آن را پيچيده، روى خمير را با چنگال يك سوراخ زده و يك گردو وسط آن مى گذاريم يا پودر پسته مى پاشيم.
    كلمپه ها را در سينى فر چيده و براى بيست تا سى دقيقه در فر كه از قبل با دماى صد و هفتاد درجه گرم شده قرار مى دهيم. بايد دقت كرد شيرينى ها تغيير رنگ ندهند.