بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی مرنگ سه سوته

  • بازدید: 65
شیرینی مرنگ سه سوته

شیرینی مرنگ سه سوته

شیرینی مرنگ سه سوته

  1. مواد لازم:

    سه تا سفیده تخم مرغ 
    یه لیوان سر خالی پودر شکر
    یه قاشق چای خوری آبلیمو 
    کمی وانیل 
    یه قاشق چای خوری پودر هل 


    طرز تهیه:


    سفیده ها رو یه ساعت بیرون یخچال بزارین بعد با وانیل بزنین تا ابدی بشه بعد شکر رو تو چند مرحله اضافه کنین می تونین کمتر هم بزنین به نظر من خیلی شیرین میسه دفعه بعد کمتر می زنم. بعد هل و آبلیمو رو بزنین نا زمانی که طرف رو برگردونی از ظرف نریزه به دلخواه رنگ خوراکی می زنین و تو قیف ماسوره دار یا ساده تو سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم با فاصله شکوفه می زنیم. تو فر 120 درجه که یه ربع قبل گرم شده بیست دقیقه می پزیم. یه ساعت تو فر خاموش استراحت می دیم و چند ساعت تو یخچال بمونه.

    نوش جان