بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کاپ کیک پنیری

  • بازدید: 58
کاپ کیک  پنیری

کاپ کیک پنیری

کاپ کیک پنیری

  1. مواد لازم:


    یک سوم فنجان خرده‌های شیرینی
    یک قاشق غذا خوری شکر سفید
    یک قاشق غذا خوری مارگارین ذوب شده
    240 گرم پنیر خامه ، نرم
    یک چهارم فنجان شکر سفید
    یک و نیم قاشق چای خوری آب لیمو
    نصف قاشق چای خوری لیمو رنده شده
    یک چهارم قاشق چای خوری عصاره وانیل
    یک عدد تخم مرغ


    طرز تهیه:


    ابتدا فر را بر روی دمای 325 درجه فارنهایت ( 165 درجه سانتی گراد ) قرار می‌دهیم و شش عدد کاپ مخصوص کیک را چرب می‌کنیم.

    یک کاسه متوسط آماده کرده و خرده های شیرینی ، شکر و مارگارین را کاملا مخلوط می‌کنیم و به هر کاپ مخصوص یک قاشق از مواد را ریخته و در ته ظرف ته نشین می‌کنیم و به مدت 5 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم و از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم تا سرد شود .

    در یک ظرف جداگانه پنیر خامه‌ای ، شکر ، آب لیمو ، لیمو و وانیل را مخلوط کرده و درون تخم مرغ هم زده شده می‌ریزیم و سپس سه چهارم کاپ‌ها را با این مواد پر کرده و به مدت 25 دقیقه درون فر در دمای 165 درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم.

    سپس از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم تا سرد شود.

    برای تزینش نیز می‌توان از خامه و شکلات و یا مربا استفاده کرد.