ابتدا فر را بر روی دمای 325 درجه فارنهایت ( 165 درجه سانتی گراد ) قرار میدهیم و شش عدد کاپ مخصوص کیک را چرب میکنیم.
یک کاسه متوسط آماده کرده و خرده های شیرینی ، شکر و مارگارین را کاملا مخلوط میکنیم و به هر کاپ مخصوص یک قاشق از مواد را ریخته و در ته ظرف ته نشین میکنیم و به مدت 5 دقیقه درون فر قرار میدهیم و از فر خارج کرده و اجازه میدهیم تا سرد شود .
در یک ظرف جداگانه پنیر خامهای ، شکر ، آب لیمو ، لیمو و وانیل را مخلوط کرده و درون تخم مرغ هم زده شده میریزیم و سپس سه چهارم کاپها را با این مواد پر کرده و به مدت 25 دقیقه درون فر در دمای 165 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
سپس از فر خارج کرده و اجازه میدهیم تا سرد شود.
برای تزینش نیز میتوان از خامه و شکلات و یا مربا استفاده کرد.