بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک کارامل

  • بازدید: 62
کیک کارامل

کیک کارامل

کیک کارامل

  1. مواد لازم:

    یک بسته پودر کیک
    آب، کره و سفیده تخم مرغ مقداری که روی جعبه پودر نوشته شده
    سه چهارم فنجان شربت کارامل
    یک فنجان خامه شکلاتی
    دو عدد سیب قرمز کوچک ، برش کوچک
    دو قاشق غذا خوری آب پرتقال
    یک چهارم فنجان شربت کارامل
    یک چهارم فنجان آجیل خرد شده


    طرز تهیه:


    ابتدا فر را روشن نموده و درجه حرارتش را روی 175 درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم و ظرف پخت را چرب می‌کنیم.
    سپس کیک را با توجه به روی جعبه پودر کیک آماده می‌کنیم و خمیر بدست آمده را درون ظرف پخش می‌کنیم و می‌پزیم پس از آن کیک را بیرون آورده و قبل از اینکه سرد شود سه چهارم کارامل را هم می‌زنیم و با قاشق هر دو اینچ درون کیک را باز کرده و مقداری کارامل درونش می‌ریزیم .
    سپس خامه شکلاتی را روی کیک پخش می‌کنیم و با سیب و آجیل تزئینش می‌کنیم.